Flokı Inu’ya, İngiltere’den yasak geldi, işte detaylar…

Flokı Inu’ya, İngiltere’den yasak geldi, işte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coinler, kendi aralarında tatlı bir rekabete sahip. Kripto dünyasına yak uydurabilmek için öncelikle kendi rakiplerini geçmek istiyor. Bunun içinde her bir varlık farklı yöntem kullanıyor. FLOKI ise, genellikle reklam ve yaptığı sözleşmelerle dikkat çekiyor. Ancak bu reklamları bazen abartabiliyor. Bu yüzden İngiltere’den meme coine bir yasaklama geldi. Platformu üzecek bir haberin detaylarına göz atalım.

İngiltere’nin Reklam Standartları Kurumu (ASA), köpek kripto para birimi Floki Inu’yu tanıtan bir reklamı yasakladı . Reklam bekçisi, meme coin’in promosyon bombardımanının “sorumsuz” olduğu sonucuna vardı. 

Londra Metrosu, “Kaçırılan DOGE? Get Floki” sloganıyla kripto para birimini bir başka büyük olay haline getirmesi beklenen Floki Inu reklamlarıyla dolup taştı. Geçtiğimiz aylarda İngiltere başta olmak üzere verdiği reklamlarla FLOKI gündem olmuştu. Özellikle de İngiltere’nin simgesi haline gelen otobüs ve metrolardaki reklamlar fazlasıyla göz batmıştı. Şimdi bu reklamlar için yasaklama kararı getirildi.

FLOKI reklamı Watchdog tarafından yasaklandı

Bazı eleştirmenler, kampanyanın sonucu olarak Londra’nın toplu taşıma araçlarında kripto reklamlarının yasaklanması çağrısında bulundu ve ardından Floki Inu’nun yoğun pazarlama çabalarına ilişkin ASA bir soruşturma başlattı.

Kurulun başlattığı soruşturma neticesinde, sorumsuz olduğu sonucuna varan bir reklamın yasaklandığı duyuruldu. Kripto para biriminin arkasındaki ekip, uyumlu kalmak için mümkün olan her şeyi yaptığını iddia ediyor. Ancak görünüşe göre düzenleyiciler fazla umursamıyor.

Diğer yandan İrlanda Reklam Standartları Kurumu (ASAI) de yakın zamanda meme coinin reklam kampanyasının reklamcılık kurallarını ihlal ettiği sonucuna vardı. Bir yasaklama da İrlanda tarafından gelebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin