Solana ralliye tam gaz devam ediyor! Yükseliş nerede son bulacak?

Solana ralliye tam gaz devam ediyor! Yükseliş nerede son bulacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı, çok önemli bir destek alanında zemin bulduktan sonra geçen hafta etkileyici bir sıçrama gerçekleştirdi. Bu yukarı yönlü hareket, sağlıklı bir yükseliş trendini teyit ederek yolculuğunun yarısını geride bıraktı.

Solana fiyatı yükselişine devam edecek

Solana, 23 Şubat’ta bir sıçramayla 65,91 dolardan 82,00 dolara yükseldi ve bu %22’lik bir fiyat artışı anlamına geliyor. Bu hareket, 93,29 dolar ve 101,94 dolar direnç bariyerlerini keserek 105,26 dolara yükselişi mümkün kılabilecek güçlü bir satın alma baskısına işaret ediyor.

Etkileyici olsa da SOL, boğaların bir sonraki test için güçlerini geri kazanmalarına izin verecek bir geri çekilme gerçekleştirebilir. Bu geri çekilmenin son noktası için uygun adaylar arasında 101,94 dolar ve 93,29 dolar engelleri bulunuyor.

Bu seviyelerin birinde gerçekleşecek bir sıçrama, uzun süreli yatırımcılar için mükemmel bir oyun sağlayacaktır. Solana fiyatının ikinci hedefi, 110,03 dolarlık direnç bariyerini içeriyor. Bu seviyenin temizlenmesi, SOL’un 115,51 dolardan 144,70 dolara uzanan düşüş eğilimi kırıcısını yeniden test etmesinin yolunu açacak.

Bazı durumlarda, Solana fiyatı, söz konusu düşüş eğilimi kırıcısının içinde bulunan 135,71 dolardaki haftalık direnç bariyerine kadar yükselebilir.  Yatırımcılar, 115,51 dolar veya 135,71 dolardan kâr elde etmeyi hedefleyebilir.

Solana ralliye tam gaz devam ediyor! Yükseliş nerede son bulacak?

Alternatif olarak, Solana fiyatı 101,94 dolar ve 93,29 dolar seviyelerindeki bariyerleri aşarsa, bu zayıflayan bir yükseliş momentumu anlamına gelir. Böyle bir durumda SOL, 65,91 dolar ile 82,00 dolar arasındaki talep bölgesini tekrar ziyaret edebilir ve bu alıcıların yükseliş trendine yeni bir soluk getirmesini sağlayabilir.

Bununla birlikte, satış baskısındaki artış SOL fiyatını daha aşağı düşürerek 65.91 doların altına yakın bir günlük mum çubuğuna neden olabilir. Bu günlük mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu durumda, Solana fiyatı başka bir düşük seviyeyi görebilir ve potansiyel olarak 51,98 dolar civarında destek bulabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin