Kripto paralarda sert düşüş! Kripto paralar neden düşüşte? Kripto düşüş

Kripto Piyasası bugün neden düşüşte? 25 Nisan Kripto Haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “Total Crypto Market Cap (TOTALCAP) ve Bitcoin (BTC) kısa vadeli boğa patternları oluşturdu. PancakeSwap (CAKE) yeni yıllık düşüşüne düştü ve 2022 düşüklerine yaklaşıyor.”

Kripto Piyasa Değeri (TOTALCAP) Desteğe Düşüyor TOTALCAP, 14 Nisan’dan bu yana düşüş gösterdi. Bu düşüş, on gün sonra $1,10 trilyon seviyesine kadar geriledi ve TOTALCAP’i $1,10 trilyon destek bölgesine taşıdı.

TOTALCAP, boğa patterni olarak kabul edilen çift dip oluşturma sürecinde.

Kripto Market Cap (TOTALCAP) Hareketi

Eğer bu desen bir yükselişe sebep olursa, $1.16 trilyon seviyesine bir artış izleyebilir. Ancak, eğer TOTALCAP düşüşe geçerse, $1.03 trilyon seviyesine kadar bir düşüş gerçekleşebilir.

“Bitcoin (BTC) Boğa Patterni Oluşturuyor.”

Bitcoin fiyatı, 14 Nisan’daki yıllık yüksek seviyesinden bu yana keskin bir düşüş gösterdi. Aşağı yönlü hareket, 24 Nisan’da $26,948 düşük seviyesine kadar düştü.

Ancak, BTC fiyatı zıpladı ve çift dip patterni oluşturarak $27,200 seviyesini destek olarak doğruladı. Çift dip, çoğu zaman yukarı yönlü hareketlere yol açtığı için boğa patterni olarak kabul edilmektedir.Bitcoin (BTC) Price RangeEğer bir toparlanma gerçekleşirse, BTC en yakın direnci olan 28.500 dolar seviyesine hareket edebilir. Ancak, fiyat aşağı doğru kırılırsa, sert bir düşüşle birlikte 25.700 dolara doğru keskin bir düşüş gerçekleşebilir.

Kripto piyasasında PancakeSwap (CAKE), direncin altına düşüş yaşadı.

CAKE fiyatı, Haziran 2022’den bu yana yükselen bir destek çizgisinin yanında yükselmişti. Çizgi, yukarı hareketin eğimini ölçtü ve onu sağlam tuttu.

Ancak fiyat 19 Nisan’da kırılmaya başladı. Bu kırılmanın ardından düşüş hızı hızlandı. 24 Nisan’da CAKE de 3,20 dolarlık yatay destek alanından kırıldı.

PancakeSwap (CAKE) Price SupportDüşüşün devam etmesi halinde CAKE 2022 destek alanına 2,60 dolardan düşebilir. Bununla birlikte, fiyat yeniden ivme kazanırsa, 3,20 dolarlık alanın yeniden test edilmesi olası olabilir.


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin