Ethereum kritik dirençleri aşarak yükselişe geçebilir! 1880 dolara doğru bir yükseliş mi başlıyor?
Ethereum kritik dirençleri aşarak yükselişe geçebilir! 1880 dolara doğru bir yükseliş mi başlıyor?

Ethereum kritik dirençleri aşarak yükselişe geçebilir! 1880 dolara doğru bir yükseliş mi başlıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un fiyatı, 1.580 dolar ve 1.600 dolarlık kilit direnç seviyelerini kırarak 1.550 doların üzerinde desteklenmeye devam ediyor.

ETH/USD çifti önemli bir düşüş eğilimi çizgisini kırdı, ancak 1.650 dolar direncinin altında düşüş aktivitesiyle karşı karşıya kaldı.

Ethereum 1.750 dolar direncinin üzerinde kapanırsa, 1.880 dolar seviyesine doğru önemli bir sıçrama yapabilir.

Ethereum’un fiyatı, kritik 1.550 dolar seviyesinin üzerinde iyi bir destek alarak umut verici işaretler göstermeye devam ediyor. Kademeli bir tırmanışla Ethereum, 1.580 dolar ve 1.600 dolarlık direnç seviyelerini kırdı.

ETH/USD ticaret çifti önemli bir düşüş trendi çizgisini kırdı ve hatta 1.620 dolarlık direncin üstesinden geldi. Ancak düşüş kuvvetleri 1.650 dolar seviyesinin altında kalıyor.

Ethereum şu anda son yükselişinin %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Yukarı yönde, 1.635 dolar bir sonraki direnç olarak beliriyor ve ardından önemli 1.650 ve 1.670 dolar seviyeleri geliyor.

Bu noktaların üzerinde bir kapanış, Ethereum’u yükseliş eğilimini doğrulayabilir ve bir sonraki zorlu engel 1.750 dolar seviyesinde olabilir. Bunu aşmak Ethereum’un 1.880 dolara yükselmesini sağlayabilir.

İleriye bakıldığında Ethereum, merkezi olmayan finans (DeFi) ve akıllı sözleşmelerin bel kemiği olmak için iyi bir konuma sahip. Esnek fiyat performansı ve ölçeklenebilirlik potansiyeli, özellikle Ethereum 2.0’a geçerken geleceği için iyiye işaret. Daha yüksek değerlemeye doğru yolculuk iyimser görünüyor.

cryptonewsland


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin