featured

Litecoin fiyat hareketi heyecan yaratıyor: LTC için 85 dolar yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) fiyatı 17 Ağustos’tan bu yana artarak çift dipli bir yükseliş formasyonu oluşturdu. Azalan direnç çizgisinden bir kırılma, altcoin için düzeltmenin tamamlandığını ve dibin içinde olduğunu doğruluyor.

Litecoin fiyatı boğa formasyonu oluşturuyor

Litecoin için günlük zaman dillimi teknik analizi, fiyatın 3 Temmuz’daki 115 dolarlık yıllık en yüksek seviyesinden bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştüğünü gösteriyor. Bu düşüş 17 Ağustos’ta 56 dolarlık düşük bir seviyeye yol açtı. Litecoin daha sonra sıçrayarak uzun bir alt fitil (yeşil simge) oluşturdu.

Fiyat 11 Eylül’de bir önceki düşük seviyesine dönerken bir çift dip formasyonu oluşturdu. İkili dip bir yükseliş formasyonu olarak kabul edilir, yani genellikle kırılmalara yol açar. Dahası bu formasyon RSI’daki bir yükseliş sapması ile birleşti.

RSI, tüccarlar tarafından bir piyasanın aşırı alınıp satılmadığını değerlendirmek ve bir varlığı biriktirme veya satma konusunda karar vermek için kullanılan bir momentum göstergesidir. 50’nin üzerindeki okumalar ve yükselen trend boğalar için bir avantaja işaret ederken 50’nin altındaki okumalar bunun tersini gösterir.

Fiyat düşüşü momentum artışıyla birleştiğinde yükseliş sapması meydana gelir. Bu, genellikle önemli artışlara yol açan bir yükseliş işaretidir.

Litecoin

Kripto para birimi çizgiden çıkarsa 85 dolardan bir sonraki dirence yüzde 37 oranında artabilir. 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesi direnci oluşturur.

Öte yandan kırılamaması muhtemelen 50 dolarlık yatay destek alanında yüzde 20’lik bir düşüşe yol açacaktır. Fiyat direnç çizgisini takip ederse ekim ayı başında bu alana ulaşacaktır.

LTC fiyat tahmini: Kısa vadeli kırılma uzun vadeli artışı katalize edebilir!

Altcoine ait altı saatlik zaman diliminden elde edilen teknik analiz, günlük bulgulardaki yükseliş işaretlerini yineliyor. Günlük zaman dilimine benzer şekilde, altı saatlik RSI’da da önemli bir yükseliş sapması var. Bu da çift dipli bir formasyonun oluşmasını ve uzun vadeli bir artışın başlamasını destekliyor. Gösterge 50’nin üzerinde, bu da başka bir yükseliş işareti.

Dahası Litecoin kısa vadeli azalan direnç çizgisinden çıktı. Bu kırılmanın uzun vadeli azalan direnç çizgisinden bir kırılmayı katalize etmesi ve fiyatı 85 dolar direnç alanının üzerine çıkarması mümkündür.

Bu yükseliş Litecoin fiyat tahminine rağmen uzun vadeli azalan direnç çizgisinden çıkılamaması muhtemelen 50 dolarlık en yakın desteğe yüzde 20’lik bir düşüşe yol açacaktır.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin