Ethereum haberleri, ethereum neden düşüşte, ethereum neden alınmalı
Ethereum yeni bir kilometre taşına ulaştı! Fiyatlarda dalgalanma bekleniyor

Ethereum yeni bir kilometre taşına ulaştı! Fiyatlarda dalgalanma bekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment‘in zincir üstü veri toplayıcısının yakın tarihte paylaştığı bir tweet’e göre, ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum, ETH mevduatlarının borsalara akışıyla ilgili yeni bir zirveye ulaştı. Ancak bu durum, fiyat için dalgalı bir hareketin geleceğine işaret ediyor.

ETH aktif mevduatları yeni zirveye ulaştı

Santiment’in bir raporuna göre, yatırımcılar aktif olarak kripto borsalarına ETH yatırıyorlar ve bu metriğin değeri sekiz ayın zirvesine ulaştı. Santiment analist ekibi şu anda bu durumun sebebini araştırıyor.

Aktif mevduatlardaki bu artışın, ETH fiyatında artan oynaklığa işaret edeceğine inanıyorlar. Bu durum, geçen yıl Eylül ayında gerçekleşen Merge yükseltmesinin ETH fiyatı üzerindeki etkisine veya Kasım 2022’nin ilk günlerinde FTX devinin çöküşüne benzer olabilir. FTX çöktüğünde, Ethereum sadece birkaç gün içinde 1.627 dolardan 1.100 dolara keskin bir şekilde düşmüştü.

Şu an itibariyle, borsalar yaklaşık 9.200 benzersiz ETH depozitosu aldı ve bu, The Merge’in Ethereum zincirinde tanıtıldığı gün olan geçen yıl 15 Eylül’den bu yana en yüksek miktar.

Bu yazının yazıldığı sırada, Ethereum, 30 Nisan’daki 1.930 dolarlık son fiyat zirvesinden düştükten sonra 1.898 dolarda el değiştiriyor.

Birleşmeden bu yana 291 milyon dolarlık ETH yandı

Londra hard forku ile tanıtılan mekanizma sayesinde Ethereum geliştiricileri, işlem ücretlerinin bir kısmını harcanamayan cüzdanlara göndererek ETH’yi yakabiliyorlar ve bu şekilde kripto paranın dolaşımdaki arzını azaltarak daha kıt hale getiriyorlar. Arzın büyük ölçüde düşmesi teorik olarak fiyatın yükselmesine izin verebilir.

Twitter kullanıcısı @misterrcrypto’nun tweet’ine göre, Ethereum “deli gibi” yanıyor. Bunun sebebi, SHIB gibi meme kriptolarının geliştiricileri ve toplulukları tarafından milyarlarca madeni para yakılmasıdır ve bu meme kriptolarının tümü Ethereum üzerine kurulu olduğu için daha fazla işlem anlamına gelir.

Ethereum’a gelince, The Merge’in uygulandığı 15 Eylül’den bu yana geliştiriciler, Ethereum ağındaki artan aktivite nedeniyle 153.265,34 ETH’yi yok etmeyi başardılar. Bu, 291.175.025 dolara eşdeğerdir.

@misterrcrypto, boğa piyasası geldiğinde ETH’nin çok daha büyük miktarlarda yakılacağını düşünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin