featured

PEPE popülerliğini gün geçtikçe artırırken piyasa değeri 1 milyar dolara yaklaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, piyasa değerinde kayda değer bir artış kaydetti. Son artışın ardından toplam piyasa değeri 1 milyar dolara yaklaştı.

Meme coin, son 24 saatte %78 oranında bir artış daha kaydetti. Böylece PEPE için 24 saatlik işlem hacmi 610 milyon doları aştı.

PEPE

Tanınmış internet karakteri Kurbağa Pepe ile bağlantılı olan kripto para birimi, meme coin piyasasındaki Shiba Inu güçlü güçlü rakiplerine adeta meydan okuyor.

Meme coin’in piyasa değeri ve işlem hacmindeki ani yükseliş, en büyük kripto para borsalarından biri olan BitMEX’teki son listelenmesine bağlanabilir. Listeleme, kullanıcıların Pepe’yi ABD doları ve Tether’e karşı 50x’e kadar kaldıraçla takas etmelerine olanak tanır.

Bu gelişme, meme coin’in 24 saatlik işlem hacminin Dogecoin’i (DOGE) aşmasının ardından artan popülaritesi sonrasında geldi. PEPE ayrıca OKX, MEXC Global, Huobi ve Gate.io gibi diğer önemli borsalarda da mevcuttur.

Sırada ne var?

Meme coin’in BitMEX’te ve diğer önde gelen borsalarda listelenmesinin yalnızca varlığı doğrulamakla kalmayıp potansiyel olarak daha fazla tüccarı cezbettiğini belirtmekte fayda var.

Buna rağmen PEPE, son 24 saatte %15’lik bir düşüş yaşayarak spekülatif bir araç olarak kalmaya devam ediyor. ‘SmartMoney’ olarak adlandırılan önemli bir yatırımcı, bu kripto para biriminin spekülatif doğasını vurgulayarak Shiba Inu ile birlikte meme coin’den önemli kazançlar elde etti.

PEPE’nin yükselen piyasa değeri ve işlem hacmi, önemli getiri potansiyeline işaret ederken, aynı zamanda piyasa manipülasyonu ile ilgili endişeleri de artırıyor.

Yatırımcıların bu son derece değişken olan meme coin’lere karşı dikkatli olmaları ve gerekli özeni göstermeleri gerekiyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin