featured

Ethereum yatay seyrini sürdürüyor: Bu tarihte düşüş bekleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Madencilik havuzları ve madenciler, Şanghay yükseltmesinden sonra milyonlarca ETH’nin stake edilmesi nedeniyle Ethereum fiyatının düşmesine neden oluyor.

Ethereum Şanghay yükseltmesinden sonra, ETH fiyatı yukarı yönlü hareketini sürdürdü ve hatta 2.000 dolar seviyesini kırdı. Piyasadaki taze likidite, işlem hacminde büyük bir artışa neden oldu, ancak uzmanlar, ETH fiyatının yeniden yukarı yönlü hareket etmeye başlamadan önce bir düzeltme yapacağına inanıyor.

Madenciler ve madencilik havuzları sürekli ETH çekiyorlar ve bu da fiyat üzerinde satış baskısı oluşturuyor. ETH fiyatı şu anda 2.000 dolar ile 2.150 dolar aralığında işlem görüyor.

F2Pool madencilik havuzunun kurucu ortağı Chun Wang, Şanghay yükseltmesinden sonra büyük miktarda ETH çekti. Toplamda 33 milyon dolar değerinde 15.886,72 ETH, 3.500 para çekme işlemiyle çekildi. Etherscan verilerine göre bugün değeri 3 milyonu aşan 1.420 ETH’yi Binance’e aktardı. Şanghay yükseltmesinden sonra kripto borsalarına ETH akışı artıyor.

Balinalar ayrıca Ethereum’u (ETH) kripto borsalarına boşaltıyor. Lookonchain, bir balinanın tamamen para çektiğini ve 25.855 ETH’yi Binance’e aktardığını bildirdi. Ayrıca, anonim bir cüzdandan 17.284 ETH’nin Coinbase’e aktarıldığı Whale Alert tarafından bildirildi.

Ethereum fiyatı 2.000 doların altına düşecek mi?

ETH fiyatı, Cuma gününden bu yana yaklaşık olarak 2.102 dolar civarında sabitlenmiştir. Son 24 saatteki düşük ve yüksek seviyeleri sırasıyla 2.057 dolar ve 2.104 dolar olarak kaydedilmiştir. Ayrıca, işlem hacmi son birkaç gündür yatay seyir izliyor, bundan önceki günlerde ise yükseliş göstermişti.

Ethereum spot ve türev ticaret verileri, önümüzdeki birkaç gün içinde sınırlı fiyat hareketi gösteriyor. Ayın sonuna gelindiğinde işlem hacmi düşük seviyelerde kalabilir ve ETH çekimlerinin artması da düşüşe neden olabilir. Bu nedenle, Ethereum fiyatı 2.000 doların altına inebilir.

Shapella yükseltmesinden bu yana 592 binden fazla para çekme işleminde 1.06 milyon ETH’nin çekildiği ortaya çıktı. Şu anda, yaklaşık 1 milyon ETH’nin daha çekilmesi bekleniyor ve önümüzdeki 12 saat içinde tahmini 16 bin ETH daha çekilebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin