Bitcoin, Ethereum ve Solana önümüzdeki günlerde nasıl hareket edecek? İşte potansiyel fiyat görünümü
Bitcoin, Ethereum ve Solana önümüzdeki günlerde nasıl hareket edecek? İşte potansiyel fiyat görünümü

Bitcoin, Ethereum ve Solana önümüzdeki günlerde nasıl hareket edecek? İşte potansiyel fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in tarihi zirvesinden düşmesiyle birlikte piyasada düşüş eğilimi gözlemlendi. Özellikle son üç günde oluşan arz baskısı Ethereum ve diğer altcoinlerde düzeltmeye neden oldu. Ethereum ve XRP, yüzde 7-8 oranında düşerken Cardano yüzde 5 oranında değer kaybetti. Meme coinler ise daha büyük kayıplar verdi ve Dogecoin ve Shiba Inu yaklaşık yüzde 10 düştü. Bu olumsuz koşullara rağmen piyasa uzmanları yaklaşan halving öncesi yükselişi savunuyor. Hatta piyasada gerçekleşen düzeltmenin uygun giriş fırsatlarına yol açtığını düşünenler var. Genel piyasada karışık bir eğilim varken öne çıkan varlıkların nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu. Bu yazımızda, Bitcoin, Ethereum ve Solana gibi lider varlıkların yanı sıra ön satışıyla dikkat çeken Dogecoin 20 incelenecek.

Ethereum

Toplam piyasa değeri 445.7 milyar dolar olan Ethereum, merkezi olmayan uygulamalar için platform sağlayan bir projedir ve blockchain teknolojisiyle desteklenen bir başka kriptodur. Aslında, genellikle birçok kripto paranın altyapısını temsil eder. Ayrıca, altcoinlerin pazar lideri olarak adlandırılır ve ikinci en büyük kripto olarak piyasada konumlanır. Zaten oldukça olumsuz olan şartlar altında, Ethereum fiyatı yüzde 9,3 düşerek 4.091 dolardan 3.709 dolara kadar geriledi ve maliyet güçlerini kaybetti. Bu görünüm, günlük zaman diliminde olumsuz bir resim teşkil etmekte olup teknik göstergelerle desteklenmektedir. Fibonacci göstergeleri fiyatın potansiyel talep bölgesinde olduğunu gösterir. Ethereum fiyatları yüzde 23,6 Fibonacci geri çekilme seviyesinde destek aramaktadır. Buna ek olarak, Ethereum’un altına baskı devam ederse, sırasıyla 3.360 ve 3.135 dolarlık destek seviyelerine düşebilir.

BINANCE:ETHUSD Grafiği

Ethereum fiyatı nasıl yükselişe geçti?

ETH fiyatı uzun bir süre boyunca dar bir aralıkta işlem gördü: 2.609 dolar ila 2.883 dolar aralığında ifade ediliyor. Ethereum boğaları daha sonra bu seviyeden güç kazandı ve ETH’ye gereken ivmeyi sağladı. Bu, kısa bir süre içinde yüzde 16,25’lik bir artış anlamına geliyordu ve ETH daha sonra nötr bir aralıkta seyrediyordu. Boğalar, 3.369 dolar seviyelerini test ettikten sonra daha fazla harekete geçti ve 3.975 dolara kadar yükseldi. Artan alım baskısı ile birleştiğinde, 4.000 dolar seviyesini de aştı. Fiyat ancak o zamandan beri düştü. Diğer yandan, uzun vadeli göstergeler gelecekteki fiyat hareketle ilgili daha fazla belirsizlik belirtiyor. MACD, genel bir piyasa düşüş trendinin olduğunu gösterir. Nihayet, Ethereum fiyatı 3.733 dolar seviyelerinden işlem görüyorsa, en iyi olasılık 4.100 dolara doğru bir hareket olur!

Bitcoin

Kripto para piyasaları, beklentileri aşan 2.73 trilyon dolarlık yıllık en yüksek seviyesinin ardından piyasaya ayılar hakim oldu. Lider varlık Bitcoin yeni 75.000 dolarlık zirvelerine doğru yol alırken keskin bir düşüş yaşadı. BTC’nin 70.000 dolarlık kritik destek seviyesini koruyamamış olmasıyla birlikte fiyatın uzun bir düşüş trendine gireceğini düşünen analistler bulunuyor. Bununla birlikte fiyatın hala 60.000 doların üzerinde tutunacağına inanılıyor. Ticaret yapısındaki bu birikimler, Bitcon’in bir sonraki hamlesinde 80.000 dolar seviyesine ulaşımını sağlıyor. Bu durum, daha fazla piyasa oynaklığı ve önümüzdeki birkaç gün içinde fiyat eğiliminin devamı olarak düşüş olasılığını beraberinde getiriyor.

BTC tarihi rekorunu nerede kırdı?

Bitcoin fiyatı son zamanlarda 50.540 – 52.853 dolar arasında bir süre işlem yaptı ve volatilitesiz olarak, boğalar gerçeği elde ettikçe fiyat hareketlendi. Fiyat, 64.287 dolar seviyelerinde reddedildikten sonra bir süre yatay olarak işlem gördü ve daha sonra boğalar yeniden ivme kazandı. Ancak, dün itibariyle fiyat bir düşüş göstermeye başladı. Teknik göstergeler, düşüşün etkisinin azaldığını ve yukarı yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. Piyasa fiyatı 68.296 dolar civarında işlem gören desteğin üzerinde kalırsa, boğaların ivme kazanacağı ve fiyatı 73.844 dolarlık üst direnç seviyesini test etmeye yöneleceği varsayılmaktadır. Fiyatın 64.287 dolar düşük seviyesine düşmesi durumunda, boğaların ivme kazanamayacağı belirtilmektedir.

Solana

Kripto dünyasındaki SOL, düşük işlem maliyetleri, ölçeklenebilirlik ve hızlı işlem hızı özellikleri nedeniyle öne çıkan blockchain bir platformdur. Ayrıca, günlük grafikte SOL’ün altı yeşil mum ile bir performansı vardır. Bu fiyat dalgalanması, SOL’ü yüzde 45 artırarak 196 dolara ve toplam piyasa değerini 86.6 milyar dolara çıkardı. Tecrübeli yatırımcılar tarafından da takdir edileceği gibi, bu günlük işlem hacmi büyüyerek şu anda 11.3 milyar dolar düzeyindedir. SOL yayını, SOL fiyatını 205 dolar ve 243 dolar seviyelerindeki direnç seviyelerine doğru yönlendirecek yüksek işlem hacimli birkaç düzeltme olasılığına işaret etmektedir. Ancak, fiyat düşük seviyelerde seyrederse, temel destek seviyeleri 169 dolar ve 140 dolar seviyelerinde olacaktır. Bu teknik analiz, SOL ‘ün güçlü bir fiyat kazanımla işaret ettiği faktörleri detaylandırmıştır.

BINANCE:SOLUSDT Grafiği

Dogecoin 20

Shiba Inu’dan ilham alan Dogecoin 20, farklı ve yenilikçi bir yaklaşım olarak kripto meraklılarının karşısına çıkıyor. Ayrıca Dogecoin ile de iç içe olan Dogecoin 20, zincir üstü staking mekanizmasıyla öne çıkıyor. Zincir üstü staking mekanizması, kullanıcılar pasif olarak ek tokenlar biriktirirken, tokenin ekosistem istikrarına, güvenliğine ve büyümesine katkıda bulunur. Bu yaklaşım, token faydasını güçlendirmek için de işe yarıyor. Kripto ortamı her geçen gün ilerlerken Dogecoin 20, daha kapsayıcı bir blockchain sistemi oluşturmaya hazır görünüyor.

Doge20 Satın Al

Şu anda ön satış aşamasında olan coin yaklaşık 900.000 dolar elde etti. Ön satış sırasında toplanan fonların bir kısmı, profesyonel ve kapsamlı bir pazarlama stratejisinin oluşturulmasına ayrılacak. Bu strateji, gelecekteki büyüme için planlanmıştır. Dogecoin 20, 0,000152 dolar fiyata sahip ve ön satışın her bölümünde fiyat artış gösterecek. Erken yatırımcılar uygun fiyattan giriş sağlayabilir.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin