featured

Popüler analist tarih verdi: “XRP fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaya hazır!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP fiyat analizi – Kripto para piyasası yaklaşan Bitcoin halving etkinliği sebebiyle hareketli günler geçiriyor. Bu etkinliğin heyecan yaratmasının sebebi, tarihsel olarak Bitcoin (BTC) fiyat artışlarına öncülük etmesidir. Piyasa liderinin hareketlenmesi ile altcoin’lerin de iyi performans gösterdiği bilinen bir gerçektir. Bu nedenle analistler, Ripple (XRP) fiyatının potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyor ve onu yakından takip ediyor.

Ancak sadece gözler Ripple’ın üzerinde değil. Kripto piyasasındaki yüksek potansiyelli yeni coinler de yatırımcıların radarında. Özellikle erken dönem yatırımcısı olmanın avantajlarının farkında olanlar, ön satış aşamasındaki kripto projelerini yakından takip ediyor. Bunlardan bir tanesi Green Bitcoin projesidir. Peki, Green Bitcoin nedir ve satın almaya değer mi?

Green Bitcoin: Tahmin oyunu ile kazandıran en yeni coin

Green Bitcoin, kripto piyasasının yeni ve yüksek potansiyeli ile öne çıkan projelerinden bir tanesidir. Sahip olduğu Stake-to-Predict protokolü ile yatırımcıların Bitcoin’in fiyat hareketlerini tahmin ederek tokenlarını stake etmelerine olanak sağlar. Ayrıca Predict-to-Earn protokolü ile de doğru tahminler yapan yatırımcılar GBTC tokenları kazanma şansı elde eder.

Green Bitcoin Satın Al

Piyasa lideri olan Bitcoin ile yenilikçi Green Bitcoin arasında dikkat çeken bazı benzerlikler vardır. Mesela ikisinin de 21 milyon tokenlık sınırlı bir arza sahip olmaları bunlardan en göze çarpanıdır. Ayrıca oldukça çevreci bir tutuma sahip olan kripto paranın adında bulunan “Green” de buna göndermedir. Green Bitcoin, Ethereum altyapısında bulunan bir ERC20 tokenıdır. Sahip olduğu fiyat tahmin oyunu ile yatırımcıları token kazanabiliyor.

Sahip olunan arzın %40’ı ön satış aşaması için ayrılmıştır. Burada geliştiricilerin hedeflediği şey dinamik ve başarılı bir başlangıç yaparak, kripto para piyasasının en iyi tokenlarından bir tanesi olabilmektir. Green Bitcoin, başarılı ve sağlam bir başlangıç yaptığı için hedeflerine ulaşma olasılığının yüksek olduğu görülüyor. Bu veriler de de desteklenmektedir çünkü, ön satışın başlamasından yalnızca birkaç gün sonra 1,1 milyon dolardan fazla bir giriş gerçekleşti. Bu da yatırımcıların projeye olan yoğun ilgisini ve heyecanını gösteriyor.

Green Bitcoin projesi şu anda ön satış aşamasında ve tokenlar 0,492 dolarlık özel fiyatı ile yatırımcılara sunuluyor. Projenin potansiyeli göz önünde bulundurulduğunda hâlâ düşük bir fiyata sahip iken satın almak isteyen yatırımcılar ön satışa katılarak, çevreci ve yenilikçi projenin bir parçası olabilir.

Green Bitcoin Satın Al

XRP, Ocak 2018 tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,84 dolara ulaşmıştı. Ancak o zamandan beri bu seviyeye yeterine yaklaşamadı bile. Ancak önde gelen kripto analisti Leb Crypto (@leb_crypto) bunun yakında değişebileceğine inanıyor. Leb, önümüzdeki ay Bitcoin halving etkinliğinin gerçekleşmesinin ardından XRP fiyatının da tüm zamanların en yüksek seviyesine yeniden ulaşabileceğine inanıyor.

XRP fiyat tahmini

Popüler analist, piyasa lideri olan Bitcoin’in halving etkinliğinin ardından 100,000 dolara ulaşabileceğini düşündüğü için altcoin’lerin de bu ralliye eşlik edeceğine inanıyor. Dolayısıyla XRP için beklenen günler geliyor olabilir.

Leb, Bitcoin’in belirtilen hedefe ulaşmasından sonra XRP, XLM ve benzeri kripto para birimlerinin birkaç hafta içinde parlamaya başlayabileceklerini belirtti.

XRP boğaları hazırda bekliyor

Leb, XRP fiyatına ilişkin yaptığı yorumlarda yalnız değil. Çünkü önde gelen birçok kripto analisti, 2021 boğa koşusundaki düşük performansını öne sürerek kripto para birimi için yükseliş tahminlerini paylaştı. O zamanlar XRP henüz, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından devam eden davanın tetiklediği önemli satış baskısı nedeniyle önceki yüksek seviyelerine ulaşamamıştı.

Ancak Temmuz 2023’teki önemli mahkeme zaferiyle birçok analist, XRP’nin önündeki büyük engelin ortadan kaldırıldığına inanıyor. Zafer potansiyel bir yükselişin yolunu açtı ve bazı analistler başlayacak olan boğa rallisinin ardından gözde altcoin’in fiyatının 5,85 dolara kadar yükselebileceğini tahmin ediyor. Diğer analistler de daha yüksek hedefler belirleyerek XRP için 2024 yılının çok iyi geçeceğini öne sürdüler.

İyimser tahminlerin nedenleri nedir?

Bir kripto para biriminin fiyat hareketini belirleyen birçok farklı etken vardır. XRP durumunda baktığımızda da Bitcoin halving etkinliğinin ötesinde gözde altcoin’i çevreleyen yükseliş hissine çeşitli faktörler katkıda bulunuyor. SEC ile devam eden hukuki süreçte sona yaklaşılması en önemlilerinden bir tanesidir. Çünkü davanın bir sonuca ulaşmasının ardından başta XRP olmak üzere tüm kripto para piyasası üzerindeki belirsizlikler çözüme kavuşacak. Bunun ardından da rahat bir nefes alacak kripto piyasasında boğa rallilerinin art arda gerçekleşmesi bekleniyor.

Ek olarak, Ripple’ın uluslararası ödemeleri kolaylaştırmaya odaklanan işi istikrarlı bir büyüme yaşamaya devam ediyor. Bu gerçek dünya hizmeti, gelecekte XRP’nin benimsenmesini ve talebini artırabilir. Bir kripto para biriminin benimsenme oranı ne kadar yüksek olursa, yatırımcı güveninin de o kadar yüksek olduğu anlaşılır. Dolayısıyla bu oldukça olumlu bir gelişmedir.

Önde gelen bir kripto figürü yakın zamanda XRP’nin bu boğa koşusunda en sağlam yükselişi gerçekleştireceğini öne sürdü. Artan popülaritesi, piyasadaki birçok yükseliş sinyali, birçok analistin güveni ve diğer olumlu faktörlerle birlikte, tarihi yükselişine başladığında gözde altcoin beklentilerin bile üzerinde bir performans gösterebilir.

TimesTabloid


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin