featured

Ethereum grafikleri düzletmeye işaret ediyor: Dipten satın almak için en doğru zaman olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatı, yükselen kanal modellerinin etkisi altında bir yükseliş trendi içinde işlem görüyordu. Bu model oluşumu sırasında fiyat, iki paralel trend çizgisi arasında yankılanarak yatırımcılara dinamik destek ve direnç sunar.

Şu anda düşük trend çizgisine yaklaşan ETH fiyatı, yatırımcıların bir sonraki toparlanma döngüsünde giriş fırsatı bulabileceğini ima ediyor.

Ethereum fiyatı, kanal modeli bozulmadan sağlam bir şekilde kaldığı sürece yükseliş görünümünü koruyabilir. Ayrıca, potansiyel %5’lik bir düşüş yatırımcılara uzun vadeli bir birikim için fırsat sunar.

Ethereum için gün içi işlem hacmi, 4,3 milyar dolardır. Bu da %10’luk bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Kripto piyasasında artan düşüşle birlikte, ETH fiyatı 2,000 dolarlık psikolojik dirençten keskin bir dönüş gerçekleştirdi. Son iki hafta içinde ise %8,5 oranında değer kazandı ve mevcut fiyatı olan 1,856 dolara yükseldi.

Eğer düşüş momentumu devam ederse düzeltme %4-5 oranında uzayabilir. Bunun sonucunda uzun süredir geçerliliğini koruyan 1,800 dolardaki destek noktası yeniden test edilebilir. Bu modelin etkisi altında ETH fiyatı, dinamik destekten birkaç kez toparlandı. Bu da yatırımcıların bu seviyeden satın almasının mantıklı olabileceğini gösteriyor.

Ethereum

Ethereum’un fiyatı yukarıda belirtilen trend çizgisinin üzerinde kalmayı sürdürürse, alıcılar yeni bir toparlanma döngüsü başlatabilir. İdeal koşullarda, kanal modeli içindeki bir yükseliş tersine dönüşü, genel trend çizgisine doğru bir hareketi tetikleyebilir. Bu da ETH fiyatının 2,138 doları aşarak 2,400 dolara ulaşabileceğini gösteriyor.

Ethereum 1,600 dolara geri dönebilir mi?

Öte yandan, günlük mum kapanışının dip destek noktasının altında olması yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Dinamik desteğin kaybedilmesi, büyük bir düzeltmeye işaret edecek ve potansiyel olarak fiyatı sırasıyla 1,628 dolar ve 1,368 dolar seviyelerine düşürecektir

Teknik göstergelerden günlük RSI, orta çizginin altına düşmüş durumda. Bu da satıcıların hâkimiyetlerini kademeli olarak artırdıkları anlamına gelmektedir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin