Algorand fiyatı kritik destek seviyesinde: Yükseliş mi yoksa düşüş mü gelecek?
Algorand fiyatı kritik destek seviyesinde: Yükseliş mi yoksa düşüş mü gelecek?

Algorand fiyatı kritik destek seviyesinde: Yükseliş mi yoksa düşüş mü gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand (ALGO) fiyatı şu anda önemli bir yatay destek seviyesinde işlem görüyor. Bu seviyedeki tepki, gelecekteki eğilimi belirleyebilir.

Günlük zaman dilimi okumaları ve fiyat hareketi kesin olmasa da, kısa vadeli dalga sayısı bir dibe ulaşıldığını ve yakında önemli bir sıçramanın izleyeceğini gösteriyor.

Algorand fiyat tahmini

Günlük zaman çerçevesindeki teknik analiz, ALGO fiyat eğiliminin gelecekteki yönünü belirlemek için yeterli kanıt sağlamaz. Şu anda Algorand fiyatı, 0,11 dolarlık önemli destek seviyesinin biraz üzerinde, 0,618 Fibonacci düzeltme seviyesine denk gelen bir seviyede işlem görüyor. Fibonacci düzeltme teorisine göre, önemli bir fiyat hareketinin ardından genellikle kısmi bir düzeltme veya önceki fiyat seviyesine dönüş görülür.

0,618 Fib seviyesi, fiyat düşüşünün yalnızca bir düzeltme aşaması olup olmadığını belirlemeye yardımcı olması nedeniyle özel bir öneme sahip.

Algorand (ALGO) Price Daily

Bu seviyenin altında bir kapanış, genellikle düşüş eğilimini gösterirken, bu seviyeden bir sıçrama, düzeltmenin sona erdiğini gösterir. Algorand için her iki senaryonun da gerçekleşme olasılığı bulunmaktadır: Bu destek alanının altında bir kırılma, 0,09 dolara düşüşe neden olabilirken, bir sıçrama, Haziran’daki önceki yüksek seviyeler olan 0,14 doları test edebilir.

Günlük RSI, gelecekteki eğilimi tahmin etme konusunda fazla bilgi sunmuyor. RSI şu anda 50’nin altında olmasına rağmen, daha yüksek bir dipte oluştu. Sonuç olarak, fiyatın geri dönüp dönmeyeceğini veya düşmeye devam edip etmeyeceğini doğrulamaz.

Yükseliş mi yoksa düşüş mü?

Kısa vadeli altı saatlik zaman dilimindeki teknik analiz, günlük zamandan daha fazla yükseliş gösteriyor. Bunun temel nedeni dalga sayısıdır. Bir trendin yönünü belirlemek için teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini inceleyen Elliott Wave teorisini kullanır.

Dalga sayısı, 24 Haziran zirvesinden bu yana yaşanan düşüşün düzeltici bir A-B-C yapısı olduğunu gösteriyor. Eğer bu durum doğruysa, düzeltme aşağı yönlü olacağından ALGO fiyat eğilimi yükselişte olabilir. Fiyatının 0,618 Fib seviyesinde sıçraması da bu olasılığı destekliyor.

Eğer sayım doğruysa, fiyat 13 Temmuz’da yeni bir yükseliş hareketi başlattı ve bu da onu en az 0,15 dolarlık direnç alanına götürecek.

Algorand (ALGO) Kısa Vadeli Fiyat

0,11 dolarlık alanına verilen tepki, muhtemelen gelecekteki Algorand fiyat tahminini belirleyecektir. Bunun altındaki bir kırılma, 0,09 dolara hızlı bir düşüşe neden olabilirken, bir sıçrama muhtemelen 0,15 dolara bir artışa neden olacaktır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin