Ethereum göstergeleri yükseliş sinyali veriyor! ETH fiyatına ne zaman yansıyacak?
Ethereum göstergeleri yükseliş sinyali veriyor! ETH fiyatına ne zaman yansıyacak?

Ethereum göstergeleri yükseliş sinyali veriyor! ETH fiyatına ne zaman yansıyacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum göstergelerinin çoğu yükseliş sinyali veriyor.Ancak fiyat henüz olumlu tepki vermiyor. Göstergelere göre 6 Ethereum Zinciri ve Değişim Göstergesinden 4’ü yükseliş eğiliminde yer alıyor.

IntoTheBlock Data

Ethereum Alış/Satış hacmi dengesizliği

Ethereum için çoğu zincir içi ve piyasa göstergeleri, varlığın kârlılığı, net ağ büyümesi, teklif sorma hacmi dengesizliği ve zincirdeki büyük işlemlerin sayısı dahil olmak üzere “yükseldi”.

ETH için en kârlı zincir üstü göstergelerden biri, şu anda kârda, zararda veya başabaşta kalan ETH sahiplerinin yüzdesini gösteren bir ölçümdür. İkinci en büyük kripto paranın tüm sahiplerin %60’ından fazlasının kârla işlem yapmasıyla hâlâ piyasadaki en kârlı varlıklardan biri olmaya devam ediyor.

Kripto için %50’den büyük ama %75’ten az bir varlığın kârlılığı “sağlıklı” çünkü kârdaki sahiplerin sayısı piyasanın aşırı doygunluğunu gösterecek değerlere ulaşmıyor. Bir varlığın kârlılığı %90’a yaklaştığında, güçlü satış baskısının ortaya çıkması nedeniyle piyasa bir düşüş riskiyle karşı karşıya kalıyor.

Fiyat performansına gelince, Ethereum son 24 saatte değerinin %4’ünden fazlasını kaybettiği için sağlanan veriler geçerli değil gibi duruyor. Daha önce ETH, 50 günlük hareketli ortalamanın ilk güçlü direncine ulaşmıştı ancak ne yazık ki kırılmayı başaramadı. Üçüncü başarısız test, varlığın hâlâ başka bir uzun vadeli boğa koşusu için hazır olmadığını gösterebilir. Dört yükseliş Ethereum göstergesinin yanı sıra, kripto para için döviz girişleri de döviz çıkışlarıyla aynı anda azaldı, bu da piyasadaki korkunun hâlâ olumlu duygulara hakim olduğunu gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin