Ethereum fiyatı kritik seviyeler arasında seyrediyor! Kırılma anı yaklaştı mı?
Ethereum fiyatı kritik seviyeler arasında seyrediyor! Kırılma anı yaklaştı mı?

Ethereum fiyatı kritik seviyeler arasında seyrediyor! Kırılma anı yaklaştı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum‘un fiyatı, birkaç ay boyunca daha fazla düşüşü engelleyen 100 günlük hareketli ortalama tarafından tutulmuştur.

Ancak, birkaç denemeye rağmen kripto para birimi önemli 2.000 dolar direnç seviyesini aşamamış ve talep eksikliğini göstermiştir.

Günlük grafik

Günlük grafikte, fiyat son bir ay içinde 2.000 dolar direnç bölgesini kırmaya üçüncü denemesinden sonra reddedildi. Bu reddetme, boğa eğiliminin azalmasına ve o seviye etrafındaki artan satış baskısına bağlanarak, küçük reddetmeler ve nispeten istikrarlı fiyat hareketleriyle sonuçlandı.

Şu anda 1.854 dolar seviyesinde bulunan 100 günlük hareketli ortalama, son birkaç haftada sürekli olarak destek sağlamış ve daha fazla düşüşü engellemiştir. Bununla birlikte, 100 günlük MA ve 2.000 dolar direnç seviyesi arasındaki önemli fiyat aralığından çıkış, Ethereum’un orta vadeli geleceğini belirlemede önemli bir rol oynayacaktır.

ETH Daily - Jul 31 2023

4 saatlik grafik

Bu arada, 4 saatlik grafikte Ethereum, Haziran ayının ortasında boğa eğilimiyle yükseliş yaşayarak Temmuz ayının ortalarında 2.000 dolarlık önemli direnç seviyesini test etti. Ancak şu anda 1.827 dolar seviyesinde olan %0.5 Fibonacci geri çekilme seviyesiyle karşı karşıya, bu da fiyat için önemli bir destek görevi görmektedir.

ETH hâlâ 2.000 dolarlık statik direnç ve 1.850 dolarlık kritik destek seviyeleri arasında sıkışmış durumda. Bu, konsolidasyon mumlarıyla karakterize edilen bir piyasa olasılığını göstermektedir.

Yine de, fiyatın bir kırılma gerçekleşene kadar bu aralıkta devam etme olasılığı daha yüksektir ve bu da Ethereum’un önümüzdeki yönü hakkında bilgi verecektir. %50 Fibonacci seviyesinin altında bir kırılma olması durumunda, Ethereum’un sonraki potansiyel durak noktası %61,8 seviyesi olan 1.780 dolar olabilir.

ETH 4H - Jul 31 2023

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin