featured

Shiba Inu haberleri: SHIB hızlı yükselişiyle global firmaları gölgede bırakıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap’in verilerine göre, çarpıcı bir büyüme sergileyen Shiba Inu’nun tokenı SHIB’in piyasa değeri yalnızca üç gün içinde şaşırtıcı bir şekilde yarım milyar dolar arttı. Bu meteorik yükseliş, Shiba Inu tokenini yeni zirvelere fırlatan ve kripto piyasasında en iyi performans gösterenler arasındaki yerini sağlamlaştıran yüzde 10’un üzerinde etkileyici bir fiyat artışıyla desteklendi.

Son yedi günlük işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte SHIB, performansa göre en büyük 100 kripto varlığı arasında üçüncü sıradaki kripto para birimi olarak ortaya çıktı. Bu büyüklükteki bir başarı, altcoinin yalnızca Bitcoin Gold (BCG) ve Maker DAO’nun (MKR) gerisinde kalarak saygın bir konuma getirmektedir.

SHIB, en iyi performans gösterenler listesinde 14. sırada!

Dahası altcoinin bu zaferi en iyi performans gösterenler arasında yer almakla sınırlı kalmadı. Portalin verilerine göre, tüm kripto para birimlerinin genel sıralamasında yükseldi ve 1,8 milyondan fazla coin arasından 14. sırayı ele geçirdi.

SHIB

Şu anda 5,1 milyar dolarlık bir değere sahip olan altcoinin dikkat çekici yükselişi, onu dünyanın tanınmış şirketlerinden bazılarını geride bırakarak elit bir lige yerleştiriyor. Özellikle piyasa değeri, dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Air France-KLM’nin yanı sıra popüler Lyft taksi hizmetini ve hatta ünlü Japon fotoğraf ekipmanı üreticisi Nikon’u gölgede bıraktı.

Böyle bir performansın nedenlerini bulmaya çalışırken Shiba Inu tokeninin piyasa değerindeki hızlı artışı, Shibarium’un piyasaya sürülmesinden önce potansiyelinin ve faydasının yaygın bir onay almış olmasına bağlayabiliriz.

u.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin