Ethereum fiyatı düşüş eğilimini sürdürüyor! Teknik göstergeler ne öneriyor?
Ethereum fiyatı düşüş eğilimini sürdürüyor! Teknik göstergeler ne öneriyor?

Ethereum fiyatı düşüş eğilimini sürdürüyor! Teknik göstergeler ne öneriyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Glassnode Alerts, son zamanlarda Ethereum için iki zincir üstü ölçümün arttığını tweetledi. Glassnode, bu tweet’lerinde ETH için sıfır olmayan adres sayısının tarihi rekoru olan 97.917.018’e ulaştığını bildirdi. Başka bir paylaşımda ise ETH’nin son 24 saatte düşüş eğilimini sürdürdüğü belirtildi.

ETH’deki adres sayısı rekor kırdı!

CoinMarketCap’e göre, Ethereum fiyatı son 24 saatte %1,75 oranında düşüş yaşadı. Diğer birçok altcoin gibi ETH de haftalık bazda negatif bir performans sergiledi. ETH’nin fiyatı son yedi gün içinde %12’den fazla düşüş kaydetti. Son fiyat hareketlerine göre, ETH yazım sırasında 1.840 dolardan işlem görüyor.

Ancak altcoin, son gün boyunca pazar lideri Bitcoin’i (BTC) %0,34 oranında geride bırakmayı başardı. Buna ek olarak, Ethereum’un fiyatı günlük en yüksek seviyesi olan 1.888 dolara ulaştı, ancak o zamandan beri 24 saatin en düşük seviyesi olan 1.831 dolara yakın mevcut seviyesine geri döndü.

ETH’nin günlük tablosunda, 9 günlük EMA’nın 20 günlük EMA’nın altına düşmesiyle önemli bir düşüş bayrağı tetiklenmek üzere. Bu teknik bayrak doğrulanırsa, altcoin’in fiyatı bir veya iki gün içinde 1.780 dolara kadar düşebilir. Günlük RSI da şu anda düşüş eğilimi gösteriyor. Yazım sırasında, günlük RSI çizgisi günlük RSI SMA çizgisinin altında işlem görüyor ve aşırı satım bölgesine doğru negatif eğimli hareket ediyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir