Ethereum'un (ETH) geleceği kilit açma olayında! Fiyatlarda yükseliş mi yoksa düşüş mü olacak?
Ethereum'un (ETH) geleceği kilit açma olayında! Fiyatlarda yükseliş mi yoksa düşüş mü olacak?

Ethereum’un (ETH) geleceği kilit açma olayında! Fiyatlarda yükseliş mi yoksa düşüş mü olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın zamanda büyük miktarda Ethereum’un pazara gireceği söyleniyor. Ancak bu durumun bir soruna neden olup olmayacağı konusunda endişeler var.

Ethereum, Shapella forku ile birlikte proof-of-stake (PoS) mutabakat mekanizmasına geçiş yapacak ve yaklaşık 34 milyar dolar değerindeki kilitli Ethereum (ETH), doğrulayıcılar tarafından geri çekilmeye uygun hale gelecek.

Stake eden likidite sağlayıcıları, Ethereum’u sözleşmelerde kilitleyerek likit tokenlar çıkarıyor ve yatırımcıların, kilit açma işlemi için beklemeye gerek kalmadan stake edilen varlıklarına erişmesine ve ticaret yapmasına izin veriyor.

Büyük miktarlarda Ethereum’un piyasaya girmesi endişe yaratıyor

Ancak, bazı yatırımcılar yeni erişilebilir Ethereum varlıklarını satabilir ve bu durum fiyat üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturabilir. Bu nedenle, piyasanın kilit açma olayına nasıl tepki vereceği hâlâ belirsizliğini koruyor. Diğer yatırımcılar ise, Ethereum’un PoS’a geçmesiyle birlikte gelişmeye ve ilerlemeye devam etmesini bekleyerek Ethereum varlıklarını ellerinde tutmayı tercih edebilirler.

PoS mutabakat mekanizmasına geçiş, Ethereum’u daha enerji verimli, ölçeklenebilir ve güvenli hale getireceği için, Ethereum’un talebinin artmasına neden olabilir. Ayrıca, PoS’un başarılı bir şekilde uygulanması, Ethereum’un önde gelen akıllı sözleşme platformu konumunu güçlendirebilir ve dijital varlığa yönelik talebi ve benimsenmeyi daha da artırabilir. Daha fazla Ethereum stake edildikçe ve sözleşmelerden çekildikçe, arz-talep dengesi değişebilir ve potansiyel olarak varlığın değerinde bir artışa yol açabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin