featured

Ethereum (ETH) fiyat tahmini: Talep baskısı artarken yeni bir ralli gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) fiyatı, sıradaki hareketine karar vermeye çalışıyor Belirsizlikler devam ederken, yatırımcılar ellerindeki token’ları tutmaya devam etmeli mi?

Kripto piyasası, bu hafta yüksek volatiliteye sahip. Bunun sonucunda ETH, 1,530 dolarda bulunan destek noktasından toparlanmasıyla kayda değer bir arz baskısı yaşamaya başladı. Başarısız bir yükseliş girişiminin ardından analistler, küçük bir düzeltme gelebileceğini düşünüyor.

1,500 dolarda bulunan destek noktası, yerel bir dip olarak kabul edildiği için yatırımcılar bu seviyeden satın almanın mantıklı olabileceğini düşünüyor. Ayrıca RSI’daki yükseliş eğilimi de bu seviyede artan bir satın alma baskısı olduğunu doğruluyor.

1,745 dolardaki direnç noktasından yukarı yönlü bir kırılma gerçekleşmesi durumunda gözde altcoin’in fiyatında yeni bir toparlanma rallisi başlayabilir.

Ethereum için gün içi işlem hacmi 4,6 milyar dolardır. Bu da %17’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Son iki ay boyunca Ethereum fiyatı genel olarak 1,745 dolar ile 1,630 dolar seviyeleriyle sınırlanan bir aralıkta yatay işlem gördü. Gözde altcoin’in bu aralıkta kayda değer fiyat dalgalanmaları yapmasına rağmen, her iki yönde de kesin bir hareket yaşanmadı.

13 Ekim’de başlayan ve 1,533 dolardaki destekten başlayan toparlanma girişimi, 1,600 dolar civarında bir arz baskısı ile karşı karşıya kalınması sebebiyle yarım kaldı. Başarısız olunan toparlanma girişimi, 1,530 dolardaki destek noktasının yeniden test edilmesine neden olabilir.

Ethereum

ETH fiyatının aşağı yönlü hareket etmesi, alıcıların mevcut konsolidasyondan kaçmak için ihtiyaç duyduğu talep baskısını artırabilir. Ancak, 1,745 dolardaki direncin yukarı yönlü kırılması durumunda yeni bir yükseliş rallisi başlayabilir.

Ethereum fiyatının daha fazla düşme riski var mı?

Günlük zaman diliminde ETH fiyat hareketi, yükselen takoz modeli tarafından yönetiliyor. Bu modeli oluşturan tanımlayan iki trend çizgisi sağlam kaldığı sürece, fiyat yukarı yönlü hareketine devam edebilir. Ancak daha kötümser bir senaryoda, alt sınırın kırılması durumunda Ethereum fiyatında büyük bit düzeltme meydana gelebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin