Ethereum balinaları piyasada paniğe yol açtı! Fiyatlar düştü
Ethereum balinaları piyasada paniğe yol açtı! Fiyatlar düştü

Ethereum balinaları piyasada paniğe yol açtı! Fiyatlar düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum‘un büyük balinaları, Vitalik Buterin ve Ethereum Vakfı’nın önemli varlıklarının satışından sonra panik belirtileri gösteriyorlar. Son zamanlarda, iki büyük Ethereum balinası, Ethereum Vakfı’nın Kraken’e 15.000 ETH (29.7 milyon dolar) aktarmasının ardından Uniswap’te toplam 19.090 ETH’yi yaklaşık 35.7 milyon dolar değerinde sattılar. Bu önemli satışlar, ETH topluluğu arasında şok dalgaları yarattı ve yatırımcılar arasında endişelere yol açtı.

ETH balina hareketleri

0x6071 olarak tanımlanan ilk balina, 9.950 ETH’yi ETH başına 1.873 dolar fiyatla 18.63 milyon DAI karşılığında sattığında panik başladı. Kısa bir süre sonra, başka bir balina olan 0x7641 aynı şeyi yaptı ve 9.140 ETH’yi ETH başına 1.867 dolar oranında 17.07 milyon DAI karşılığında sattı. Bu büyük satışlar, Ethereum sahipleri arasında endişeleri artırdı ve balina grubunun ötesinde satış aktivitesinde bir artışa neden oldu.

Ethereum chart

Artan satış baskısı, satış faaliyetindeki artışın ardından saatler içinde 1.900 dolardan 1.850 dolara düşen ETH fiyatı üzerinde önemli bir etkiye sahipti. Sonuç olarak, ETH şu anda 50 günlük hareketli ortalama etrafında konsolide oluyor ve yatırımcılar arasında belirsizlik ve spekülasyona neden oluyor.

Vitalik Buterin ve Ethereum Vakfı’nın son eylemleri, kripto para biriminin geleceği ve piyasada bu tür büyük ölçekli satışların etkileri hakkında soruları gündeme getirdi. Bazı analistler, satışların kripto para piyasasında son zamanlarda meme varlıklarının rallisine bir yanıt olabileceğini savunuyorlar.

Her durumda, ETH balinaları arasındaki panik, piyasanın etkili kişi ve kuruluşların eylemlerine karşı savunmasızlığını vurguladı. Vakfın eylemleri ilk kez piyasada dalgalanmalara neden olmuyor. Vakıf en son elindeki varlıkları sattığında, sektör bugüne kadar çıkmadığı uzun süreli bir ayı piyasasına girdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin