PEPE coin rallisi sona mı erdi? Balinalar düşüşü fırsat olarak değerlendiriyor
PEPE coin rallisi sona mı erdi? Balinalar düşüşü fırsat olarak değerlendiriyor

PEPE coin rallisi sona mı erdi? Balinalar düşüşü fırsat olarak değerlendiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pepecoin‘in ilk balina alıcıları, son iki günde PEPE fiyatı %50 düştüğü için mevcut düşüşleri satın alarak bir kez daha aktif hale geldi.

Pepecoin (PEPE), geçtiğimiz hafta kripto alanındaki tüm ilgiyi üzerine çekerek bir hafta içinde sabit bir %400’lük fiyat rallisi sergiledi. Geçen Cuma tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0000046 dolara ulaşan Pepecoin (PEPE), geçen hafta sonu güçlü bir satış baskısı altına girdi.

Görünüşe göre, Pepecoin için balina aktivitesi geçen hafta sonu önemli ölçüde arttı. Balinalar, kripto borsası Binance’in spot listeleme kararı almasının ardından PEPE varlıklarından kâr elde ediyor.

İlginç bir şekilde hafta sonu PEPE fiyatı düşerken, çılgınca alım yapan bazı balinalar büyük kayıplar bekliyor. Lookonchain’den alınan verilere göre, ortalama 0,000003122 dolarlık bir satın alma fiyatıyla 962 milyar PEPE token satın alan bir balina, şimdi yarım milyon dolardan fazla kayıpla karşı karşıya.

Ancak ilginç bir olayda, erken dönem balina alıcıları ve Pepecoin’e (PEPE) inananlardan bazıları son düşüşü bir kez daha satın almak için bir fırsat olarak görüyor.

Zincir üstü veri sağlayıcısı Lookonchain açıklıyor:

“4 balina (muhtemelen aynı kişi), PEPE listelendikten 3 dakika sonra PEPE satın aldı ve şimdiye kadar satmadı.”

PEPE güçlü satış baskısı altına giriyor

Geçen haftaki büyük rallinin ardından kurbağa temalı memecoin PEPE, son 72 saatteki zirvelerinden yaklaşık %50 oranında düzeltme yaptı. Yazının yazıldığı an itibariyle, PEPE şimdiden son 24 saatte %6,80 düşüşle 0,00000238 dolardan işlem görüyor.

Ancak, PEPE’deki bu yükselişin devam edip etmeyeceğini söylemek, son üç haftadaki büyük fiyat artışı göz önüne alındığında zor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin