Ethereum balinası, Shibarium lansmanından önce varlık topladı

Ethereum balinaları, Metaverse varlığına akın etti, peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan gevşeme ya da sert düşüşler bireysel yatırımcılar panik ettirse de balinalar için adeta bir fırsat. Öyle ki pek çok balina topluluğu kriz anında alım yapmayı tercih ediyor. Ethereum balinaları ise son çöküş anında Metaverse varlığına hücum etti. Peki bunun bir nedeni var mı?

Sandbox meta veri tabanının yerel belirteci olan SAND, son 24 saat içinde balinaların saldırısına uğradı. Ethereum balinaları tarafından satın alınan varlık büyük bir artış gösterdi.

Sandbox, kullanıcılar için yenilikçi bir sanal dünya deneyimi oluşturmak amacıyla yakın zamanda Standard Chartered Bank (Hong Kong) ile bir ortaklığa girdi. Standard Chartered, Sandbox aracılığıyla meta veriye giren web3 dışı büyük şirketlerin büyüyen listesine katılıyor. Ancak Sandbox tokenı, kripto pazarında daha geniş bir düşüşü izleyerek son 24 saat içinde %6 geriledi.

En iyi ETH cüzdanlarında 126 milyon dolar değerinde SAND bulunuyor

SAND tokenı, basın zamanında ortalama 2.54$ fiyatla işlem görüyor. Son duyurulara rağmen, Metaverse tokenı son 7 gün içinde %14’ün üzerinde düştü.

Ethereum balinalarının en büyüğü bu düşüş fırsatını yakaladı. Çok sayıda Ethereum balinası, son 24 saat içinde 17 milyon doların üzerinde SAND varlığı almayı tercih etti. Bu hareket, Metaverse tokenını son 24 saat içinde en iyi 100 ETH balinası tarafından satın alınan ilk 10 varlık listesine yerleştirdi.

“Gimli” adlı bir ETH cüzdanı, 5,16 milyon dolar değerinde 2 milyon SAND tokenı ekledi. “Bonobo” adlı başka bir balina ise 7.77 milyon dolarlık Sandbox satın aldı. Verilere göre, Ethereum balinalarının en büyüğü 126.4 milyon dolar değerinde SAND tokenına sahip. Bu da toplam varlıklarının% 1.5’ini oluşturmaya yetiyor.

Öte yandan, 412,6 milyonluk 24 saatlik SAND token işlem hacmi %12 arttı. Whalestats verilerine göre, Sandbox tokenı, işlem hacmine göre ilk 10 token listesinde altıncı sırada yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin