featured

Metaverse token’lar düşüşte! MANA yatırımcıları neden son 22 ayın en büyük kaybını yaşıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki Metaverse token’lara öncülük eden Decentraland (MANA) 22 ayın en büyük kabını yaşıyor. Şüphesiz Sandbox ile bir yarış içerisinde olan MANA, yatırımcılarını gerçekten üzdü.

MANA, yatırımcılarını kaybediyor

26 Nisan tarihi genel olarak kripto para birimleri için zor bir gündü. Gözde metaverse token MANA, %6,26 oranında değer kaybetti. Bu düşüş sonucunda da son 6 ayın en düşük seviyesi olan 1,8 dolar seviyesine geriledi.

MANA metaverse grafik

Metaverse token’lar bu yılın başında zirvedeydi. Ancak bu alanın etkili bir pazarlama aracı olarak ortaya çıkmasına rağmen, bilinmeyen nedenlerle önemli ölçüde değer kayıpları yaşadılar.

Azalan heyecanın bir sonucu olarak, arazi satışlarından gelen toplam girişler bu dört ay içinde neredeyse dört kat azalarak 14,8 milyon dolardan 3,2 milyon dolara düştü.

Sonuç olarak, bu arazilerin maliyeti de sadece 4,401 dolara düştü. Bu nedenle satış değerleri hâlâ 3,3 milyon dolar içinde.

Yaşanan düşüşlerin bir diğer nedeni ise Metaverse’in kasım ayında zirve yapmasından sonra yavaşlayan büyüme oranı. Bu ay neredeyse hiç fark yaratamadı. İstikrarlı bir şekilde azalan benimseme oranı, şu anda hiçbir belirgin iyileşme belirtisi göstermeden altı ayın en düşük seviyesine düştü.

Bu aynı zamanda, günlük bazda artmasına rağmen bu ay yalnızca 85’e çıkmayı başaran toplam arazi sahibi sayısıyla da destekleniyor.

Buna ek olarak MANA’nın azalan değeri, Decentraland Cüzdanlarının 22 ayda ilk kez kârdan zarara düşmesine neden oldu.

Bu haftaya kadar, cüzdanların en az %94 ila %96’sı kârda kaldı. Ancak bu hafta 16 Nisan tarihinden bu yana, cüzdanların kârı %83,5’e düştü. Öte yandan cüzdanların %16,5’inden fazlası ise şu anda zararda.

Dolayısıyla bundan sonra yatırımcılarının inancını geri kazanmak için MANA’nın yükselmesi ve son zamanlardaki kayıplarını geri kazanması gerekiyor.

MANA yatırımcılarının olumsuz düşünceleri mart ayının ortasından bu yana değişmedi. Son gelişmelerin herhangi bir kıvılcım yaratmaması da bu duruma hiç yardımcı olmuyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin