featured

En iyi kripto para analisti bu altcoin için boğa uyarısı verdi: Bir Ethereum rakibi yüzde 100 artacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaygın olarak takip edilen bir kripto tüccarı, ilk 10’daki bir altcoinin kripto piyasasındaki sıçramanın ortasında fiyatının iki katına çıkabileceğine inanıyor. Kripto analisti Bluntz, 223.000 Twitter takipçisine sahip ve Ethereum (ETH) rakibinin Elliot Dalga Teorisi üç dalga düzeltme modelini tamamlamasının yanı sıra büyük bir destek seviyesinden sıçramasının ardından Solana’yı (SOL) “beğendiğini” söyledi.

Elliott Dalga teorisine göre, bir varlığın fiyat hareketindeki ana eğilim beş dalgalı bir modelde gerçekleşirken düzeltme üç dalgalı bir modelde gerçekleşir.

“Burada beğendiğim altcoinlerden biri SOL. Büyük bir destek seviyesinden güçlü bir tepki, yüksek zaman dilimlerinde temiz üç dalga aşağı hareket.

 

Bence bu yüzde 100 yukarı yönlü bir potansiyele sahip ve ben nadiren böyle şeyler söylüyorum.”

kripto
Kaynak: Bluntz/Twitter

Solana yazı yazıldığı sırada 16,75 dolardan işlem görüyor. Bitcoin’e (BTC) dönen takma isimli analist, amiral gemisi kripto varlığının günlük grafikte bir yükseliş sinyali verdiğini söylüyor.

“Günlük grafikte güzel bir düşüş trendi/boğa bayrağı kırılması.

 

Bence tekrar risk almaya başlamanın zamanı geldi.”

kripto
Kaynak: Bluntz/Twitter

Bir boğa bayrağı formasyonu tipik olarak fiyat düşüşünden önce devam eden yükseliş trendinin devam etmek üzere olduğuna işaret eder. Bitcoin ise bu yazının yazıldığı sırada 28.840 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin