featured

Polygon, küresel piyasada tanınırlık kazanırken MATIC fiyatı yüzde 5,78 yükseldi: MATIC fiyatında son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polygon (MATIC) son 24 saat içinde etkileyici bir kazanç elde ederek değerini 0,6407 dolardan 7 günün zirvesi olan 0,6992 dolara yükseltti. Bu etkileyici yükseliş, Bitcoin‘in 6 haftanın en yüksek seviyesi olan 30.737,33 dolara ulaşması ve Polygon Labs’ın 2023’te dünyanın en önemli 100 şirketinden biri olarak tanınmasıyla desteklendi.

Basın zamanı itibariyle MATIC piyasasındaki yükseliş hakimiyeti hâlâ kontrol altındaydı ve yüzde 5,78’lik bir artışla 0,689 dolara ulaştı. Bu arada Polygon Labs’ın dünyanın en iyi işletmeleri arasına dâhil edilmesi, yatırımcıların yerel tokenı MATIC’e olan güvenini artırdı. Sonuç olarak Polygon’un piyasa değeri ve 24 saatlik işlem hacmi yüzde 5,78 ve yüzde 23,50 oranında artarak sırasıyla 6.398.673.202 dolar ve 417.893.228 dolara ulaştı.

MATIC/USD fiyat grafiğinin 76,40’lık Göreceli Güç Endeksi (RSI) derecesi, piyasanın yükseliş momentumunun hâlâ güçlü olduğunu gösteriyor. Bu seviye, alıcıların kontrol altında olduğu ve MATIC/USD’nin güçlü talep gördüğü anlamına geliyor. Ancak RSI 80 aşırı alım seviyesine yaklaştığı için tüccarlar dikkatli olmalıdır.

Polygon fiyatı yükseliş eğiliminde

0,018 değeriyle MACD mavi çizgisi sinyal çizgisinin üzerine tırmanarak pozitif bölgeye giriyor ve iyimser duyguya katkıda bulunuyor. Bu MACD hareketi, olası bir yükselen MATIC/USD fiyat eğilimine işaret ediyor. Sinyal çizgisinin üzerinde hareket eden mavi çizgi, alıcıların ivme kazandığını ve ek fiyat artışlarının mümkün olduğunu gösteren bir yükseliş sinyali sunuyor.

Polygon

25’in üzerindeki bir Ortalama Yön Endeksi (ADX) puanı güçlü bir eğilimi gösterirken 20’nin altındaki bir okuma piyasanın değiştiğini veya konsolide olduğunu gösterir. Sonuç olarak MATIC/USD piyasasının 27,03’lük ADX derecesi yükseliş momentumunun yüksek olduğunu göstermektedir.

Chaikin Para Akışı (CMF) değerinin 0,28 olması, artan satın alma baskısını destekleyerek iyimser bir havaya işaret ediyor. Bu CMF derecesi ve pozitif bölgedeki eğilim, yatırımcılar için umut verici bir işaret olan paranın piyasaya girdiğini gösteriyor.

Polygon
MATIC/USD 4 saatlik grafik kaynak: TradingView

Sonuç olarak, MATIC’in etkileyici yükselişi Polygon’un tanınmasıyla birleştiğinde, güçlü yatırımcı güveni ve daha fazla fiyat artışı potansiyeli ile yükseliş eğilimine işaret ediyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin