Bitcoin 23 bin doları geçerken altcoin rallisi kapıda mı?

Haftalık değerlendirme: Bitcoin ve kripto varlıkları geleceği halen belirsiz mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve kripto para birimleri, piyasa gelecek konusunda belirsiz kaldığı için son birkaç gün içinde sabit kaldı. Kripto piyasası, Nisan ayının ilk günlerinde iyi başlangıç yapsa da şu an eski seviyelerine geldi. Stresin bir hayli artmasıyla beraber varlıklar, düşüş yaşadı.

Ukrayna’da savaş devam ediyor ve merkez bankaları yıllarca sıfıra yakın faiz oranlarının ardından faiz oranlarını artırmaya devam ediyor. Bitcoin ve kripto piyasası için olumlu bir şey olarak kabul edilen göreceli istikrar bir türlü sağlanamıyor. Fed’in faiz artırma söylemi tüm piyasaları stres altında bırakıyor.

Bitcoin ve kripto para birimleri kararlı kalıyor

Kripto para piyasası, son saatlerde ilk 10 kripto para birimi arasında büyük değişiklikler olmadan çalışıyor. Çoğu sanal para birimi, son bir saat içinde neredeyse hiç değişiklik yaşamadı. 24 saat içinde çok küçük değişiklikler görüldü.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, son 60 dakikada %0,1 yükseldi. 24 saat öncesine kıyasla, fiyatı %0,4 arttı ve olumlu bir eğilim gösterdi. Buna rağmen, Bitcoin için normal dalgalanmalar. Çoğu sanal para birimi, gün boyunca piyasadaki orta vadeli yörüngelerini değiştirmeden benzer filmler yaşar.

Bunun yerine Ethereum (ETH), 24 saat içinde veya son bir saat içinde hareket etmedi. Fiyatı kripto para başına 2.957 dolarda sabit kaldı. Dolayısıyla ikinci en büyük sanal para biriminin fiyat açısından herhangi bir değişiklik yaşamadığını görüyoruz. Bu nedenle, toplam piyasa değerinin yaklaşık %56’sı son saatlerde zar zor hareket etti.

CoinGecko tarafından paylaşılan verilere göre , toplam kripto para piyasası değerlemesi son 24 saatte sadece %0,1 değişti. Bu, tüm piyasanın neredeyse değişmeden işlem gördüğünü gösteriyor.

Altcoinlerde de durum aynı

Binance Coin (BNB), bunun yerine son bir saatte %0,2 ve 24 saatte %0,5 yükseldi. Bu, ilk 5 sanal para birimi arasındaki en büyük değişiklik. Bu nedenle diğer bazı kripto paraların da sıfıra yakın fiyat değişiklikleri yaşadığını görüyoruz.

Belirtmeye değer bir şey, geçen hafta çoğu sanal para biriminin ilk 10 arasında kayıplar yaşıyor olması. Daha aşağı hareket etmeden sadece iki sanal para birimi oldu. Bu paralar Terra (LUNA) ve Polkadot (DOT). Sırasıyla yüzde 13,3 ve yüzde 1,7 ile yükseldiler.

Bitcoin aynı dönemde %1,7 düştü, Ethereum %3,7 düştü ve XRP geçen hafta değerinin %10’una yakınını kaybetti. Önümüzdeki aylarda sanal para birimlerinden neler bekleyebileceğimizi görmek an meselesi. Onları etkileyen iki ana konu var: Ukrayna’daki savaş ve tüm dünyada faiz oranlarındaki artış.

usethebitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin