featured

Düşük performans ADA balinalarını caydırmaya yetmedi: İşte, boğa rallisinin yakın olduğuna dair işaretler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), son zamanlarda görünürde herhangi bir oynaklık olmaksızın dar bir ticaret aralığında sıkışıp kaldı. Geçen ay fiyat, yaklaşık %20 oranında bir düşüş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada ise 0,29 dolar civarında işlem görüyor. Bu eğilim, yatırımcılar arasında giderek artan bir hüsrana neden olurken, Cardano balinaları dirençli olmaya devam ediyor.

ADA

Aslında bu büyük token sahipleri, düşük fiyatlardan ADA satın almaya devam etti.

ADA balinaları birikime devam ediyor

Santiment’in son analizine göre Cardano’nun yatırımcı hissiyatı, kripto para biriminin değerindeki %35’lik düşüş nedeniyle pek iyi gitmedi.

Ancak, bu durum balinaları caydırmado. 100,000’den fazla ADA token’ına sahip olan adreslerin sayısı Nisan 2022’den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Yakın tarihli bir güncellemede, blockchain istihbarat platformu şu şekilde bir tweet attı:

Yatırımcıların Cardano’ya karşı duyarlılığı, piyasa değeri 4 ay önceki zirvesinden bu yana %35 oranında bir düşüş kaydettiği için düşük olmaya devam ediyor. Ancak, balinalar sanıldığı kadar caydırılmadı. Şu anda 100,000 adetten fazla ADA token’ına sahip 25,294 cüzdan var. Bu 16 ayın en yüksek seviyesidir.

Boğa koşusu yakın mı?

Biriktirme eğilimi tipik olarak yakın zamanda bir yükseliş momentumu olduğuna işaret eder. Benzer duygu, 2018 ile 2020 arasındaki benzer bir durgunluk dönemde de vardı. Bunu popüler bir kripto analisti olan Ali de doğruladı. Bu dönemde ADA’nın fiyatı 665 gün boyunca 0,10 dolar ile 0,028 dolar seviyeleri arasında dalgalandı. Ancak balinaların yoğun birikim yapması sonucunda %2,985’lik bir boğa koşusu gerçekleşmişti.

Mevcut senaryoda analist, ADA’nın şimdiden 329 gün boyunca 0,46 dolar ile 0,24 dolar aralığında sıkışıp kaldığını gözlemledi. Eğer tarih tekerrür ederse, Ali’nin tahminine göre altcoin Şubat 2024 civarında büyük bir ralli gerçekleştirebilir.

Analist, ADA beklenen performansı gösteremese bile, bir bütün olarak Cardano ekosisteminin önemli ölçüde büyüdüğü bildirildi. Bu, Cardano’nun ikinci çeyrek için yayınladığı Messari raporunda da açıkça gözüküyor.  Ayrıca, ortalama günlük işlemler de çeyreksel bazda yaklaşık %2 artarak 67,500’den 68,800’e yükseldi.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin