featured

PEPE, meme coin’lere liderlik ediyor: İşte, yükselişin devam edeceğine işaret eden 3 kritik gösterge….

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, 8 Ağustos’ta düşen bir kama modelinin direnç trend çizgisinden yükseliş eğilimi gösterdi. Bu formasyonun tamamlanması, trendin tersine döndüğünü işaret eder. Ayrıca, günlük grafikte de V şeklinde bir toparlanma gerçekleştiği görülüyor. Yedi günlük rallinin ortasında PEPE, %30’luk bir büyüme kaydederek mevcut fiyatı olan 0,00000143 dolara yükseldi. Peki, bu yukarı yönlü hareket nereye kadar devam edecek? İşte, bugün takip etmeniz gereken 3 kritik gösterge…

PEPE için temel destek 0,00000136 dolarda iken, direnç noktası ise 0,00000149 dolar seviyesinde bulunuyor.

1.PEPE bir direnci daha kırdı

PEPE fiyatındaki ralli, Pazartesi günü de devam etti. Böylece, 0,00000136 dolarda bulunan önceki direnci önemli bir desteğe dönüştürdü. Bu, net bir yükseliş göstergesidir. Dolayısıyla meme coin’in daha yüksek seviyelere ulaşabilmesi için yüksek potansiyele sahip olduğu söylenebilir.

PEPE

2.Satıcıların azlığı

Yatırımcıların PEPE ilgisi artarak devam ediyor. Geçtiğimiz hafta, hacim profili art arda altı gün boyunca yeşil renkte kapandığından satıcılar yoktu. Aynı şey, bugün de geçerlidir. Alıcıların satıcılardan daha fazla olması bir diğer yükseliş göstergesidir.

PEPE

3.RSI kırılışı

Günlük grafikteki RSI göstergesi daha yüksek bir seviyeye ulaştı. Bu, fiyatın daha çok yükselmek istediğini gösterdiği için PEPE sahipleri için çok iyi bir haberdir. Bugünün mumunun nasıl kapandığını ve RSI göstergesinin daha yüksek bir seviye göstermeye devam edip etmeyeceğini yakından izlemek oldukça önemlidir. Çünkü bu, sıradaki hareketin yönü hakkında net bir fikir verebilir.

Bu göstergeler ışığında PEPE için eğilimin yükseliş yönünde olduğu söylenebilir. Alıcıların hallerinden memnun olması sebebiyle yukarı yönlü hareket bugün de devam edebilir. Eğer bu ivme devam ederse sıradaki test edilecek seviye 0,00000149 dolarda olacaktır.

CryptoPotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin