featured

1 doların altında keşfedilmeyi bekleyen 10x potansiyele sahip 5 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri – 2024 yılında kripto piyasasında küresel çapta kripto para fiyatlarını etkileyecek birçok olayın gerçekleşmesi bekleniyor. Bunların başında uzun süredir konuşulan ve piyasada ciddi bir hareketlenme yaşanmasına neden olacak olan Bitcoin yarılanması geliyor. Nisan ayında gerçekleşecek olan BTC yarılanması, başta lider dijital varlık Bitcoin’in fiyatı olmak üzere altcoinlerin fiyatı üzerinde de etkili olacak.

Bunun yanında 23 Mayıs haftasında netleşmesi beklenen Ethereum ETF onayına yönelik gelişmeler altcoin piyasasında momentumu daha da yukarı çıkabilir. Ayrıca Ethereum ağında iyileştirme çalışmaları bu gelişmeleri destekleyecektir. Bu gelişmeler, kripto pazarında bir boğa koşusunu başlatabileceği gibi yükselen altcoin fiyatlarını daha üst seviyelere taşıyabilir. Bu piyasa koşulları ele alındığında önümüzdeki süreçte en az 10 kat kâr getirebilecek birçok altcoin bulunuyor.

1.Green Bitcoin

Doğayı korumaya yönelik yaklaşımı ile yeni çıkan coinlerden biri olan Green Bitcoin, işlevsel ve gelişmiş 10x potansiyeli taşıyan bir projedir. Bitcoin fiyatını tahmin ederek daha fazla kazanç sağlama yolunu açan Green Bitcoin projesi, GBT belirteci ile satışa sunulur.

altcoin

Fiyat tahminlerini kazanca dönüştürmeye fırsat veren token, şu anda 0,18 dolardan satışa sunuluyor. 2025 yılına kadar 200,000 dolara ulaşacağı tahmin edilen varlık, BTC tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru ilerlerken dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunlaştırılmış yeni staking oyunu olarak tanıtılan proje, uzun vadeli bir yatırım tercihi olarak ele alınabilir.

Green Bitcoin Satın Al

2.Scotty the AI

Ön satış aşamasında bir token olan ve yapay zeka desteği ile öne çıkan Scotty the AI, kripto piyasasının koruyucusu rolünü üstlenir. Gelişmiş hafızası ve işlem hızıyla dijital dünyadaki değişikliklere kolayca uyum sağlayan SCOTTY tokeni, karmaşık sorunları ve kod hatalarını kolayca tespit ederek güvenlik açıklarına karşı koruyucu bir görev üstlenir.

Ayrıca SCOTTY tokeninin üç etaptan sonra DEX borsalarında listelenmesi planlanıyor. 0,00605 dolardan satışa sunulan ve listelenemeden önce uygun fiyatlara satın alınabilecek olan bu yeni AI tokeni, satın alındıktan sonra stake yöntemi ile AYP kazanma şansı da verir.

Scotty AI satın Al

3. Singularity.NET (AGIX)

Erişilebilir yapay zeka hizmetleri ile tanınan AI tokeni AGIX, hızla yükselmesi beklenen tokenlerden biri. Son 30 gün içinde yüzde 150 kazanım elde eden varlık, son bir haftada yüzde 30 yükseldi. Bu yazının yazıldığı sırada 0,76 dolardan işlem gören token analistlerin tahminlerine göre 2 dolara doğru ilerliyor.

1 haftalık AGIX fiyat grafiği

Kripto AI tokenlerin yükselişi esnasında öne çıkacak olan SingularityNET grafiğinde fincan ve kulp yükseliş pozisyonuna benzer bir model görülüyor. Yükselişle birlikte öncelikli olarak kritik destek noktası, 0,95 dolar seviyesidir. Token bu seviyenin üzerinde tutunabilirse yeni bir zirveye doğru yol alabilir.

4. Blur altcoini

Bu hafta Katman 2 ağ başlatması ile gündeme gelen BLUR token, son bir hafta içinde yüzde 7,7’lik bir yükseliş gösterdi. Layer 2 ağı Blast ağının 29 Şubat Perşembe günü başlatılması bekleniyor ve daha önce Blast çapraz zincir sözleşmesinin ana ağın piyasaya sürülmesine hazırlık olarak yükseltildiği biliniyor.

1 haftalık BLUR grafiği

Son bir günde ise yüzde 2 artış gösteren BLUR tokenin işlem hacmi yüzde 18’lik bir düşüş gösterdi. Yatırımcı ilgisinin azaldığına işaret eden bu göstergeye rağmen 0,74 seviyesinin üzerindeki pozisyonunu korumaya devam ediyor.

5. Meme Kombat

Eğlence amaçlı geliştirilen oyna kazan oyunu olan Meme Kombat (MK) 11 meme karakterinin arenada karşılaşmasına dayanır. Savaşma temalı oyun, karşılaşmalardan ve farklı bahis türlerinden MK tokeni kazanma şansı verir. Bu yazının yazıldığı sırada yüzde 94 AYP kazanma şansı vererek pasif gelir elde etmeyi de sağlar. Bir haftadan kısa bir sürede listelenmesi beklenen MK tokeninin güncel fiyatı 0,279 dolardır. Listelenmeden önce daha düşük fiyatlara alınabilecek olan tokenin kısa sürede 10x kazanç getirebileceği düşünülüyor.

Meme Kombat Satın Al

Sonuç:

Sonuç olarak hareketli bir yıl geçirecek olan kripto para piyasasında yükselme potansiyeline sahip birçok altcoin bulunuyor. Bununla birlikte hem küresel etkilere açık olan hem de mikro etkilerle birlikte hızla yön değiştirebilecek olan kripto para piyasasında yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız ve portföyünüz risk analizinize göre oluşturmanız önerilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin