featured

Altsezon yaklaşıyor! İşte Ethereum güncellemesi ile 50x potansiyelli altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri: Kripto para piyasası Bitcoin öncülüğünde olumlu bir haftaya başladı. Pazartesi günü Stop ETF’lerde giriş, lider dijital varlığın fiyatını önce 56 bin dolar seviyesine çıkardı ve ardından 28 Şubat Çarşamba günü BlackRock Bitcoin ETF’nin 577 milyon dolarlık net giriş yaşandı. Bu hareket varlığın yeni rekor bir seviyeye çıkmasını sağladı ve BTC 59.700 dolara ulaştı.

Lider dijital varlıktaki bu yükselişle birlikte analistler, altcoin sezonunun başladığına yönelik tahminlere sahip. Youtube’da yayın yapan Altcoin Rover adlı analist, en güncel paylaşımında bir strateji değişikliğinde gittiğini açıklıyor. Analist Bitcoin satarak farklı altcoinlere yatırım yaptığını açıkladı. Analist piyasayı yönlendiren yeni trendlere açıklama getirerek öncelikle BTC’nin durumunu ele alıyor. Bitcoin’in son zamanlarda önemli bir fiyat artışı gösterdiğini ve bu yükselişin süreceğine inandığını açıkladı. Varlığın gösterdiği güçlü yükselişe rağmen altcoin piyasasında bazı altcoinlerin patlamaya hazır olduğunu ve Bitcoin’de birikim yapmak için bir fırsat olarak değerlendirilebileceğini dile getirdi.

Tahminlerini paylaşmadan önce daha önceki piyasa döngüleri ile ilişki kuran analist, özellikle BTC fiyat artışının tetikleyeceği bazı altcoinlere değildi. Bu altcoinlerin önemli kazançlar elde etme potansiyelini ele alırken bazı varlıkların benzer bir yörüngeye sahip olduğunu dile getirdi.

Ethereum güncellemeleri ile yükselecek 4 altcoin

Analistin ilk tahmini ikinci büyük dijital varlık olan Ethereum oldu. Özellikle yaklaşan ETH ETF başvurularına yönelik olumlu beklentiler varlığın potansiyelini yükselterek yeni zirvelere ulaşmasını sağlayabilir. Ayrıca Analist Rover, ETH ekosistemindeki diğer gelişmeler ve güncellemeler konusunda daha önce X platformunda açıklama yapmıştı ve ölçeklendirme yükseltmeleri ile birlikte katman 2 çalışmalarına değinmişti. ETH’nin yükselme potansiyeli konusunda oldukça iyimser olan analist ayrıca Ethereum’un Bitcoin’e kıyasla büyümeye daha elverişli teknik ve temel göstergeler taşıdığına dikkat çekti.

1 haftalık fiyat Arbitrum grafiği

Seçilen altcoinler arasında ikinci sırada Arbitrum var. Arbitrum konusundaki beklentileri nedeninin ETH iyileştirilme protokolü 4484 olduğunu açıkladı. Bu güncellemenin ardından pazara yüksek oradan likidite çekileceğini açıkladı. Piyasa şartlarını göz önüne alarak değeri 2,5 milyar dolar olan ve 60 ila 80 milyar dolara ulaşma potansiyeli bulunan Arbitrum’un iyileştirmeler sonrası 20, 30 kat büyüyebileceği ve bununla birlikte yüksek getiri sağlayacağını dile getirdi.

Analistin seçtiği üçüncü altcoin Polygon oluyor. Polygon fiyat artışına yönelik beklentilerin arkasında ise yine güncelleştirmeler var. Polygon’u 1 dolarlık fiyat noktasında olduğunu ve 10 milyar dolarlık önemli piyasa değerini belirten analist, güvenli bir büyüme sergileyecek gelişmelere açık olduğunu belirtti. Yaklaşan güncellemeler ve lider bir ikinci katman çözümü olarak önemli bir kaynak olan varlığa dair büyüme beklentisi oldukça yüksek. Rover, Polygon’u önemli kazançlar elde etme potansiyeline sahip nispeten daha güvenli bir yatırım seçeneği olarak görüyor.

altcoin
1 haftalık Starknet fiyat grafiği

Analistin son tahmininde Starknet coin yer alıyor. Geçen hafta listelenen ve 2 dolara doğru bir yükseliş sergileyecek olan token, Ethereum güncellemelerinden faydalanacak bir altcoin olarak ele alınıyor. Bununla birlikte ETH ekosisteminin genişlemesine katkı sağlayacağını vurgulayan analist Starknet’i en büyük cevherim olarak nitelendiriyor.

Sonuç olarak Ethereum ekosistemindeki güncellemeler ve iyileştirmeler birçok altcoinle birlikte analistin özellikle belirttiği altcoinler üzerinde olumlu bir etki yapabilir. 40x ile 50x arasında önemli getiri potansiyeline sahip olan varlıkların yanında yeni çıkan coinler düşük fiyatı ile yatırımcıya kazanç getirebilir. Bunlardan biri olan Frog Wif Hat, eğlence temalı yeni memeler arasında yer alıyor.

Frog Wif Hat token nedir?

Frog Wif Hat, Fransız kültüründen esinlenen le’beret şapkası ve elindeki baget ekmeği ile tasarlanan bir kurbağa memesi. Espri amaçlı tasarlanan bu meme, ERC-20 token standartlarında Ethereum ağı üzerinde işlem görür. İlerleyen süreçte Solana ağında yer alacak olan varlık, böylece daha fazla benimsenin kilidini açmayı hedefliyor.

Ön satış olmadan herkes için eşit alım şansı sunan ve adıl lansman özelliği ile dikkat çeken FWİF token, piyasa boğa koşusuna doğru ilerlerken yükselecek varlıklardan biri olarak ele alınır. Uniswap üzerinden 0,00233 dolara satın alınabilen token, toplam 1 milyar arza sahiptir. MetaMask cüzdanı üzerinden ETH ile satın alınan yeni coin, 2014 yılı için potansiyel taşıyor.

Frog Wif Hat Satın Al

coinpedia

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin