featured

DOT grafiği, düzeltme hareketlerinin uzayabileceğini gösteriyor! Fiyat daha da düşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki düzeltme hareketlerine uyum sağlayan DOT fiyat hareketi, grafiğinde ters bir bayrak modeli oluşturmuş durumda. Bu model, destek noktasının kırılmasını hızlandırıyor. Bu nedenle düşüş eğilimi modeli, kısa süre içinde 17 dolar seviyesinin yeniden test edilmesine sebep olabilir.

20 dolar seviyesi, DOT alıcıları için kırılması zor bir engel. Mevcut aralığın kırılması, DOT fiyatındki yeni yönü belirleyecektir. yönlü bir hareketi tetikleyecektir Polkadot için 24 saat işlem hacmi 662,3 milyon dolar. Bu da %63,5 oranında bir artış anlamına gelir.

DOT grafik

8 Şubat tarihinde 23 dolarlık zirvesinden aşağı yönlü bir dönüş yapan, Polkadot yatay bir fiyat hareketi içerisinde. Ne yazık ki, bu V şeklindeki geri dönüş, altcoin’i %28,6 oranında düşürerek 17,18 dolar seviyesini destek noktasına düşürdü.

Kripto para biriminin fiyat grafiği 19,66 dolar seviyesinden %15,4 oranında bir rahatlama rallisi olabileceğini gösteriyor. Ancak bu küçük kurtarma, ters çevrilmiş bir bayrak modelini yansıtıyor.

Model, bunun gibi küçük bir toparlanmadan sonra genellikle hâkim eğilimi hızlandırır. Kripto para biriminin fiyatı alt destek noktasını kırarsa, düzeltme rallisi uzayacak. Bunun sonucunda da şubat ayının en düşük destek noktası olan 14,20 dolara kadar düşecek.

Öte yandan, alıcılar destek noktasını başarılı bir şekilde savunur ve 50 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, DOT fiyatı 23 dolara yükselebilir.

DOT için teknik veriler

Aşağı eğimli olan 50 ve 200 günlük EMA’lar, yükseliş trendini reddeden son engeli sağlayan 50 günlük EMA ile sağlam bir ayı döngüsü öngörüyor. Bununla birlikte 50 günlük EMA’nın kırılması, %20’lik bir büyümeyle 200 günlük EMA’ya ulaşılmasının yolunu açabilir.

MACD ve sinyal hatları sıfır çizgisinin altında birleşmeye hazır ve potansiyel olarak bir yükseliş geçişini gösteriyor. Bu nedenle, gösterge zayıf bir satın alma sinyali yansıtıyor.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 22,5 dolar ve 27,3 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 16,78 dolar ve 10 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin