Kritik destek seviyesinde konsolide olan altcoin bu seviyeleri görecek mi?
Kritik destek seviyesinde konsolide olan altcoin bu seviyeleri görecek mi?

Kritik destek seviyesinde konsolide olan altcoin bu seviyeleri görecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, 28 Mart’ta 0,91 dolar civarındaki kritik direncin altına düştükten sonra kayıplarını artırmaya devam ediyor. Altcoin fiyatı, 0,70 dolar civarında güvenilir bir destek buldu. Bununla birlikte, sınırlı fiyat hareketi, herhangi bir yön eğilimi oluşturmadan önce daha fazla onay beklemeyi öneriyor.

Anahtar noktalar

  • XRP fiyatı Cumartesi günü üst üste dördüncü seans için düştü.
  • Altcoin kritik destek bölgesine yaklaştıkça yatırımcılar 0,85 dolara doğru bir sıçrama bekleyebilirler.
  • Bununla birlikte, 0,7 dolarlık destek seviyesinin kırılması, yükseliş teorisini geçersiz kılabilir.

Yazım sırasında XRP, gün için %2,86 düşüşle 0,71 dolar seviyesinde işlem görüyor. Altıncı en büyük kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi, CoinMarketCap tarafından güncellendiği üzere 1.532.867.643 dolar seviyesinde bulunuyor.

XRP fiyatı yükselişe hazır mı?

Günlük grafikte, altcoin fiyatı 28 Mart’ta 0,91 dolar seviyesindeki dalgalanmayı test ettikten sonra %25 geri çekildi. Kısa bir süre 0,70 doların altına düştükten sonra fiyat, psikolojik 0,80 dolar seviyesini tekrar ziyaret etmek için geri döndü. Bununla birlikte, boğalar, kazanımları ileriye taşıma inancından yoksun görünüyor. ‘Dönen tepenin’ oluşumu, aşağı yönlü bir tersine dönüş, fiyatın düşmesine neden oldu.

Şimdi, fiyat 0,70 dolar civarında yer alan çok haftalı desteğin yakınında konsolide oluyor. Bununla birlikte sürekli bir satın alma baskısı, yatay direnç çizgisini 0,75 dolardan yeniden yakalamak için fiyatı yükseltebilir. Bir sonraki yukarı yönlü hedef, 16 Nisan’ın yükseği 0,80 dolarda bulunabilir.

Flip tarafında, seansın en düşük seviyesinin altına bir kırılma, fiyat için yükseliş argümanlarını geçersiz kılabilir. Bu senaryoda, satıcılar altcoin’i 0,68 dolardan 11 Nisan’ın en düşük seviyelerine çekebilir. Buna ek olarak, sürekli bir satış baskısı kapıları 0,65 dolara açabilir.

Teknik gösterge:

RSI: Göreceli güç endeksi 30 Mart’tan bu yana ortalama çizgisinin altında işlem görüyor. Ancak 11 Nisan’da aşırı satım bölgesinden geri sıçrama hâlâ daha düşük. Bu, fiyat üzerindeki baskının hâlâ geri sıçramaya neden olacağını gösterir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin