Dolar çökerken Bitcoin, altın ve gümüşü yeniyor: Robert Kiyosaki
Dolar çökerken Bitcoin, altın ve gümüşü yeniyor: Robert Kiyosaki

Dolar çökerken Bitcoin, altın ve gümüşü yeniyor: Robert Kiyosaki

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü Bitcoin aşığı Robert Kiyosaki, mevcut Bitcoin patlamasının ABD doları ölürken altın ve gümüşü de yendiğini ifade ediyor.

“Bitcoin patlaması altın ve gümüşü yeniyor”

“Zengin Baba, Zavallı Baba” adlı finansal okuryazarlık kitabını yazan kişi olan Kiyosaki, Bitcoin patlamasına  dünyanın bu yıl üçüncü ve dördüncü çeyrekte tanık olduğunu söylüyor.

Yıl başında Twitter’da sıkça paylaştığı anlatısına devam eden girişimci ve yazar Kiyosaki, tweetinde bir kez daha dolar’ın önemli faktörler nedeniyle ölmekte olduğunu söyledi.

Bunlar Çin merkezli koronavirüsü salgını, takip eden kilitlenme ve ABD hükümetinin buna yanıt olarak verdiği ekonomik  önlemlerden olan 6 trilyon dolarlık paranın basılması şeklinde. Bu tür önlemler için Kiyosaki “1929-1930’daki Büyük Buhran döneminde bile başvurulmadı” diyor.

Bitcoin 16.000 doların altına geri dönebilir

21 Ekim’de amiral gemisi para birimi 12.000 dolarlık direnç seviyesinin üstesinden gelmeyi başardı ve o zamandan beri büyümesi hızlandı.

CoinMarketCap tarafından paylaşılan verilere göre 4 Kasım’da 14.000 $ işareti kesin bir şekilde aşıldı. Bir hafta sonra, BTC zaten 15.000 $’ın üzerinde işlem görüyordu.

12 Kasım’da Bitcoin 16.000 $ seviyesinin üzerine çıktı ve 2017 ATH’si olan yaklaşık 20.000 $’lık seviyeye hiç bu kadar yakın olmadı. Ancak, 16.400 dolarlık bölgeye ulaştıktan sonra, BTC tersine döndü ve 16.000 doların altına bir adım attı.

Yazının yazıldığı sırada, dünyanın en büyük dijital para birimi CoinMarketCap verilerine göre 15.871 $ seviyesinde bulunuyor.

BTC

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin