Devasa transferler: Ripple bildiğini okumaya devam ediyor – 1 milyar XRP’nin kilidi yine açıldı
Devasa transferler: Ripple bildiğini okumaya devam ediyor – 1 milyar XRP’nin kilidi yine açıldı

14 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP için yakında işler tersine dönebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyatı son birkaç gündür önemli ölçüde yükseliş gördü. Çoğu altcoin’de fiyat hareketleri Bitcoin tarafından dikte ediliyor. XRP fiyatı hafta boyunca simetrik bir üçgen içinde kalırken, son 24 saatte bir yükseliş trendi oluşturdu.

Bu haberin yazıldığı esnada XRP, 11,6 milyar dolarlık piyasa değeri ve 2,6 milyar dolarlık 24 saatlik işlem hacmine sahip kripto para birimi ile 0,272 dolardan işlem görüyordu.

4 saatlik Ripple fiyat grafiği

4 saatlik Ripple fiyat grafiği
4 saatlik Ripple fiyat grafiği

XRP’nin 4 saatlik grafiğine göre kripto para, 7 Kasım’dan bu yana simetrik bir üçgen oluşumunda sıkışıp kaldıktan sonra nihayet kendini yukarı attı. Kripto paranın şu anki işlem fiyatı, 0.278 dolarda son direncini yeniden test etmeye yakın. Son 24 saat önemli bir yükseliş hissi sergilerken, grafiklerde bir düzeltme olması muhtemel görünüyor. Böyle bir senaryoda, 0,265 dolarlık desteğe bir düşüş ihtimaller arasında yer alıyor.

Teknik görünüm

XRP’nin teknik göstergeleri de yaklaşan fiyat düzeltmesi olasılığını dışlamıyor. Kripto para bir sonraki direncini aşmakta zorlandığından, kısa vadede 0,265 dolarlık desteğine düşmesi olası. RSI, aşırı alım bölgesinde olmasına rağmen artık ters yönde hareket ediyor.

RSI aşırı alım bölgesinde en son benzer bir seviyede iken (7 Kasım), büyük bir düşüş onu tarafsız bölgeye geri çekmişti. Böyle bir eğilim değişikliğinin bu sefer de gerçekleşmesi gayet mümkün. Bununla birlikte EMA çizgileri destek hattının yanında durmaya devam ediyor ve kripto para birimi bu fiyat seviyesine ulaşırsa muhtemelen destek olarak görev yapacaklar.

Sonuç

XRP için bu hafta oldukça iyi geçti. Simetrik üçgen her iki yönde de bir kopuşu zorlayabilirken, XRP yukarı hareketlenmeyi seçti ve fiyat yüzde 9’a yakın arttı. Ancak önümüzdeki 24-48 saat bir fiyat düzeltmesi görebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin