Dogecoin kırılma noktasında: Fiyat 0,07 doları aşabilir mi?
Dogecoin kırılma noktasında: Fiyat 0,07 doları aşabilir mi?

Dogecoin kırılma noktasında: Fiyat 0,07 doları aşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 12 Eylül’de Dogecoin fiyatı, son üç haftadır rahatlama rallisini sürdüren önemli destek trend çizgisinin altında kesin bir kırılmaya tanık oldu. Tipik olarak böyle bir kırılma, daha güçlü bir düşüş eğilimine işaret eder; Ancak Bitcoin fiyatının 25.000 dolar seviyesinden sıçramasının yol açtığı toparlanma hissi, memecoin’in düşüşünü hafifletti ve bu da yatay bir ticaret modeline yol açtı. Kısa gövdeli günlük mumların görülmesi yatırımcılar arasındaki belirsizliği vurguluyor.

Anahtar noktalar

  • Genel direnç trend çizgisi Dogecoin’e uzun süreli bir düzeltme için baskı yapabilir.
  • Direnç trend çizgisinden bir kırılma, kripto para fiyatında %18’lik bir yükselişe yol açabilir.
  • Dogecoin 24 saatlik işlem hacmi 169.5 milyon dolar olup %5’lik bir artışa işaret ediyor.

DOGE Fiyat Tahmini

Piyasadaki son ters dönüş hissinden yararlanan Dogecoin fiyatı, yalnızca altı gün içinde psikolojik seviyesi olan 0,06 dolardan %5,3 artış gösterdi ve şu anda 0,0621 dolar yakınına yerleşti. Bu rallinin 10 Eylül’deki çöküş mumunun belirlediği sınırlar içinde kaldığını görmek özellikle ilgi çekicidir.

Bu durum, mumun en yüksek seviyesi olan 0,063 doları zorlu bir direnç noktası olarak sağlamlaştırırken, 0,053 dolarlık en düşük seviyesi de sağlam bir destek olarak kendini kanıtladı. Yükseliş momentumu devam ederse, DOGE fiyatının azalan bir direnç trend çizgisiyle yüzleşmek için yaklaşık %4 oranında yükseldiğini görebiliriz. Tarihsel olarak, son iki ayda, kripto para fiyatı bu dinamik bariyer tarafından üç ayrı durumda reddedildi.

Bu yinelenen model, yatırımcıların yukarı yönlü toparlanmalar sırasında sürekli olarak satışlar başlattığı bir bölgenin altını çiziyor. Yatırımcıların bu trend çizgisi etrafında önemli bir satış baskısıyla karşılaşması, daha belirgin bir düşüş eğilimine zemin hazırlayabilir ve potansiyel olarak kripto paranın %11 oranında gerileyerek 0,056 dolar değerine gerilemesine neden olabilir.

DOGE fiyatı 0,077 dolara yükselebilir mi?

Dogecoin konusunda yükseliş perspektifine sahip olanlar için stratejik bir hamle, yukarıda belirtilen direnç trend çizgisinin ötesinde ikna edici bir kırılmayı izlemek olacaktır. Bir kırılma, bu trend çizgisini potansiyel bir destek olarak yeniden düzenleyecek ve yaklaşık %18’lik bir yukarı yönlü hareketin önünü açarak 0,077 dolarlık bir fiyat noktasını hedefleyecektir.

Bollinger Bandı: Hem üst hem de alt sınırların dengelendiği daralmış bir Bollinger Bandı, piyasada belirsizliğin hakim olduğunu gösterir.

Vortex Göstergesi: VI+ (mavi) ve VI- (turuncu) eğimlerin düşüş eğilimi, satıcıların Dogecoin fiyatı üzerinde baskın bir duruş sergilediğini gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin