Piyasa görünümü: Bitcoin 27.000 dolar sınırını zorladı, bu altcoin'in hızlı yükselişi sürüyor!
Piyasa görünümü: Bitcoin 27.000 dolar sınırını zorladı, bu altcoin'in hızlı yükselişi sürüyor!

Piyasa görünümü: Bitcoin 27.000 dolar sınırını zorladı, bu altcoin’in hızlı yükselişi sürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 27.000 dolar çizgisini aşağı çekmeyi denedi ancak doğrudan meydan okuma şansı bulamadan başarısız oldu ve şimdi yaklaşık 500 dolar uzağında duruyor.

Çoğu altcoin günlük ölçekte daha sakin ancak TON değil. Varlık %10 daha yükseldi ve 2 doların oldukça üzerinde seyrediyor.

BTC 27.00 dolar önünde başarısız oldu

Birincil kripto para birimi Pazartesi günü büyük bir düşüş yaşadı ve 25.000 doların biraz altında iki ayın en düşük seviyesini gördü. Ancak bir finans devinin son spot Bitcoin ETF başvurusunun ardından manzara hızla değişti ve BTC tüm kayıplarını neredeyse anında telafi etti.

Üstelik varlık takip eden günlerde de yükselişini sürdürdü ve bu yükseliş dün akşam zirveye ulaştı. Sadece birkaç saat önce kripto para birimi, iki haftadan uzun bir sürenin en yüksek fiyat seviyesi olan 26.900 dolara yükseldi.

Ancak yukarı yönlü hareket devam edemedi ve aslında 27.000 dolar seviyesine meydan okuyamadı. Bu noktada reddedildi ve bir miktar zemin kaybetti. Bu nedenle, BTC şu anda 26.500 dolardan işlem görüyor.

BTCUSD. Kaynak: TradingView

Toncoin

Toncoin, mesajlaşma devi Telegram’ın olumlu katılımının ardından geçen hafta en iyi performans gösterenler arasında yer aldı. Yalnızca son 24 saat, varlık için %10’luk bir artış sağladı ve bu da onu 2 doların çok ötesinde yeni bir yerel zirveye itti. TON’un haftalık ölçekte kazancı %20 seviyesinde.

Polkadot, Litecoin, VET ve MKR, daha büyük altcoinlerden diğer önemli kazanç sağlayanlar oldu. VET %5’in biraz üzerinde artışla bu grup içerisinde en fazla artış gösteren altcoin oldu.

Öte yandan ETH, BNB, XRP, DOGE, MATIC ve SHIB küçük kazançlarla seyrederken ADA, SOL ve TRX hafif kırmızıda seyrediyor.

Kripto piyasasının değeri birkaç milyar daha eklendi ve şu anda CMC’de 1.060 trilyon doların üzerinde bulunuyor.

Kripto Para Piyasasına Genel Bakış. Kaynak: Kriptoyu Ölçün

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin