Dogecoin fiyat formasyonu kırıldı! 1 dolar mı geliyor?
Dogecoin fiyat formasyonu kırıldı! 1 dolar mı geliyor?

Dogecoin fiyat formasyonu kırıldı! 1 dolar mı geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin boğaları, Bitcoin fiyat hareketini takip ediyor ve çift dipli bir paternin kırılması 0,1 dolara kadar kazançlara işaret ediyor.

Dogecoin fiyatı bir haftadan fazla süredir Bitcoin ve çoğu altcoin ile birlikte olumlu bir görünüm sergilemeye devam ediyor. Yatırımcılar, DOGE gibi çift haneli kazançları kolayca geri getirebilen meme coin’leri gibi token’lara yöneliyor. Dogecoin fiyatı son 24 saatte yüzde 6 oranında yükseliş kaydettikten sonra 0,064 dolardan işlem görüyor.

0,0574 dolarlık destekten başlayan bu dikkat çekici yükseliş trendi, Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) ve Göreceli Güç Endeksi (RSI) gibi diğer boğa piyasası göstergelerine ek olarak işlem hacminde 593 milyon dolara çıkan önemli bir artışla destekleniyor. Popüler bir analist şunları yazdı:

“Doge, güzel grafik yapısına sahip bir meme coin ve bir sonraki döngü için büyük bir potansiyele sahip!”

Dogecoin fiyatında formasyon kırılmasının değerlendirilmesi

Dogecoin’e olan ilgi yeniden canlandı. Bu geri dönüşte, 0,0574 dolar seviyesinden destek bulunması ve geçen hafta başında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Bitcoin spot ETF onayının onaylandığı yönündeki sahte haberlerin azalması etkili oldu.

Birden fazla BTC ETF’sinin onaylanmasına ilişkin spekülasyonlar, BlackRock’un Haziran ayında ürünü işletmek için başvurmasından bu yana piyasayı sarstı. Kripto meraklıları, spot BTC ETF’lerinin onaylanmasının Bitcoin fiyat rallisini tetikleyeceğine ve ardından bir sonraki boğa koşusunu ateşleyeceğine inanıyor.

Yatırımcı ilgisinin artması, Dogecoin ve diğer token’ları önemli fiyat hareketleri için desteklemeye devam etti; özellikle de şu anda iki önemli hareketli ortalamanın üzerinde yer aldığı için (21 günlük EMA ve 200 günlük EMA) mevcut fiyat hareketinden daha fazla etkileniyor.

MACD göstergesi meme coin satın almayı desteklediği sürece Dogecoin’de uzun poziyonları sürdürmek olağan kabul edilebilir. Böyle bir satın alma sinyali, mavi MACD çizgisinin kırmızı sinyal çizgisinin üzerine çıkmasıyla ortaya çıkar.

DOGEUSD price prediction chart

65 gücündeki RSI, yükseliş eğilimini doğruluyor ve bu da çift dipli bir formasyonun kırılma olasılığını önemli ölçüde artırıyor.

Bir dönüş formasyonu olarak çift dip, bir düşüş trendinin sonuna doğru oluşur. İki çukur, iki kez test edilen desteği güçlendirir ve bunu bir toparlanma izler.

Dogecoin durumunda devam eden yükseliş trendi, Haziran ve Ekim aylarında test edilen 0,0574 dolarlık çift dip desteğinin bir sonucudur. Boyun çizgisi direncinin üzerinde bir kırılma, yaklaşık %38,85’lik 0,1 dolara keskin bir yükseliş öncesinde modeli tamamlayacak.

Kırılma hedefi, boyun çizgisi direncinin üzerinde tahmin edilen formasyonun yüksekliği ölçülerek hesaplanır.

Yatırımcıların dikkat etmesi gereken kilometre taşlarından bazıları, 100 günlük EMA desteğinin üzerinde günlük kapanış, 200 günlük EMA direncinin üzerinde bir kırılma ve sonuç olarak boyun çizgisi engeli olabilir.

Diğer taraftan, yatırımcılar kârlarını realize etmeyi tercih edebilirler. Satış baskısı kayıpları 0,06 dolara ve çift dipli desteği 0,0574 dolara yoğunlaştırırken, 100 günlük EMA desteğinin 0,0642 doların altına düşmesi rallinin 0,1 dolara ulaşma şansını azaltabilir.

Web3 ve yapay zekayı bir araya getiren Launchpad XYZ’nin öne çıkan özellikleri:

Launchpad XYZ, web3 alanını daha kolay erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan ve kullanıcıların kâr potansiyellerini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olan bir platform. Launchpad XYZ’nin bir amacı var ve bu amaç, herkesin Web3 pazarlarının nasıl çalıştığını anlamasını sağlamak. Bu projenin bir parçası olmak isteyenler platforma hızlı bir giriş yapabilir.

Launchpad XYZ dünyasını keşfedin

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin