featured

Dogecoin balina işlemleri arttı: Fiyat tersine dönecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coinlerin lideri, geçtiğimiz döneme göre iyi bir performans gösteriyor. Uzun süredir piyasada sönük ilerleyen Dogecoin, sonunda biraz daha hareketlendi. Bu sırada Dogecoin balina işlemleri ise arttı. Ancak asıl hareket için daha zaman olabilir.

Conimarketcap verilerine göre Dogecoin (DOGE) fiyatı son 24 saatte yaklaşık %7,48 arttı. Yükselişin ana sebebi ise Tesla CEO’su Elon Musk’ın tweet atması oldu. Piyasaya bağlı olarak bir yükselişin yanında Musk’ın müdahalesi olumlu yansıdı. Ancak Dogecoin topluluğu daha fazlasını bekliyor. 

Bitcoin parodisi, popüler bir kripto para ATM operatörü olan Bitcoin of America’nın Dogecoin’i mevcut paralar listesine eklemesinden sonra geçen hafta çift haneli bir fiyat artışı gösterdi. Aynı zamanda, ticaret uygulaması Voyager, Dogecoin için destek ekledi.

14 Mart’ta 0.11 dolardan başlayan bir toparlanmanın ardından, Dogecoin aylarca süren düşüş trendini tersine çevirme yolunda olabilir. Dogecoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.76$’a yükseldiği Mayıs 2021’den bu yana düşüş eğiliminde. Bu düşüş büyük bir trende dönüştü.

Dogecoin balina işlemleri neler söylüyor?

IntoTheBlock verilerine göre, Dogecoin balina topluluğu, büyük işlemlerde %133’lük bir artışla son 24 saat içinde hazır bulundu. Büyük işlem artışları, genellikle kurumsal oyuncuların, alım veya satım yapan balinaların artan etkinliğiyle ilişkilendirilir. IntoTheBlock’a göre bu işlemler 100.000 doları aşıyor.

Dogecoin’in dört saatlik grafiği, fiyat temel engelleri aştığından istikrarlı bir tırmanış önerebilir. Bir boğa flaması, boğaların konsolidasyonda duraklaması nedeniyle yükselişin devamını önerebilir. DOGE, şu an 0.15$’dan işlem görüyor. Dogecoin, 26 Mart’tan bu yana dört günlük pozitif bir koşunun ardından 0.15 $’a yükseldi.

Robinhood’un 41,8 milyar DOGE’si var

DogeWhaleAlert tarafından yayınlanan verilere göre, hisse senetleri ve kripto para birimleri için popüler bir ticaret uygulaması olan Robinhood, müşterileri adına Dogecoin’de yaklaşık 6 milyar dolar tutuyor. Robinhood tarafından dolar olarak tutulan meme kriptosunun tam miktarı 5.823.039.490 ABD dolarıdır. Bu rakam tüm arzın yüzde 31,53’üne denk geliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin