Proje henüz yeni çıktı ama fiyat hareketleriyle dikkat çekiyor

Dogecoin katili kan kaybediyor: Çıkışlar fiyatın yukarı gitmesini engeller mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coinler 2021 yılına damga vurmuştu. Başta Dogecoin olmak üzere tüm varlıklar ciddi bir yükseliş potansiyeli göstermişti. Ancak sonrasında piyasanın düşüşü en çok onları etkiledi. Bazı varlıklarda yüzde yüzü geçen kayıplar ortaya çıktı. Dogecoin katili olarak bilinen varlıkların hepsinde kayıp hissedilir derecede yaşandı. SHIB ise, 2022 yılına yakımlarla başlayarak kayıpları az da olsa bertaraf etmeye çalışıyor. Ancak son veriler topluluğun endişeli olmasına neden oldu.

2021 kalabalığın en sevdiği meme coinlerinden biri de SHIB oldu. Özellikle çok dip seviyelerden alanlar için unutulmaz bir serüven yaşattı. Aktif token sahipleri açısından etkileyici kilometre taşlarına ulaştı. Şimdi, en önemli soru şu: Bu köpek yavrusu 2022’de heyecanı ileriye taşıyabilir mi?

2022’nin başından bu yana SHIB sahiplerinin sayısında önemli bir artış görüldü. Böylece hype anlatısını destekledi. Ancak Mart, Dogecoin katili için iyi şeyler söylemedi. Merkezi olmayan kripto para birimi son zamanlarda kayıpları oynadı. Sadece on gün içinde yaklaşık 55.000 kullanıcı Shiba’dan ayrıldı.

Dogecoin katili kan kaybını çok hissetti

CoinMarketCap verilerine göre, 15 Mart’tan 25 Mart’a kadar SHIB sahiplerinin sayısı 1.198.789’dan 1.144.118’e düştü. Mart ayının ikinci haftasındaki söz konusu kayıp, devam eden gerilemeye işaret etti. Ayrıca bu dökülen ilk kan değildi. Token, sadece yedi gün önce en büyük çıkışı gördü. Tek bir günde 30.000’den fazla Shiba sahibi gemiden ayrıldı.

Yukarıdaki grafiğe göre, 17 Mart’a kadar 32.832 hissedar tarafından büyük bir düşü gördü. 16 ve 17 Mart arasında, sayı 1.199.453’ten 1.166.621’e geriledi.

IntoTheBlock’tan alınan verilere göre ise, hissedarlar arasında %55’i büyük kayıplar meydana geldi. Genel olarak, metrikler aşağıda görüldüğü gibi düşüş eğilimini gösteriyor. 

Tüm bunlarla birlikte SHIB/USD paritesi günü kayıpla geçiriyor. Diğer varlıklara bakılırsa iyi bir performans göstermiyor. Şu an 0.0000245 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Dogecoin katili, haftalık yüzde 8 yükseliş yapsa da günlük yüzde 1 kayıp yaşıyor. Haftalık kazançta DOGE’nin gerisinde kalıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin