featured

Yeniden 18,7 dolardaki direnç test ediliyor! Polkadot bu sefer kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş eğiliminin hâkimiyetini gösteriyor. DOT 18 dolara kadar yükselmeyi başardı. Altcoin için mevcut destek noktası ise 17,2 dolar seviyesinde bulunuyor.

Boğalar son 24 saattir lider konumda olduğu için kripto para birimi için yükseliş eğilimi mevcut. Son dört gündür fiyat trendini bir yükseliş dalgası kontrol ediyor olsa da, bugünün trendi yine nispeten alıcıları desteklediğini kanıtladı.

Polkadot, bu yazının yazıldığı sırada 18,07 dolardan işlem görüyor. Eğer boğalar tutarlılıklarını devam ettirmeyi başarabilirlerse kripto para biriminin değerinde daha fazla artış beklenebilir.  Mevcut yükseliş dönemi, daha büyük düşüş döngüsü sırasında altcoin için iyi bir rahatlama sağladı.

Polkadot 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafikte mevcut olan yükselen eğrinin yükseliş eğilimim doğruladığı söylenebilir. Bir düzeltme hareketinin ardından satın alma momentumunun geri gelmesi sebebiyle de altcoin için yukarı yönlü bir trendin varlığından söz edilebilir.

Boğalar, trendin bozulmasının ardından olumsuz koşullarla oldukça başarılı bir şekilde mücadele etti. Fiyat şu anda 18,07 dolarda bulunuyor. Eğer altcoin’de satın alma faaliyeti daha fazla artış yaşarsa daha fazla yukarı yönlü hareket gelecektir.

Polkadot grafik

SMA 20 ile SMA 50 eğrileri arasında bir sonraki işlem seansında da bir geçiş beklenebilir. Çünkü şu anda trendler alıcıların tarafına doğru kayıyor gibi görünüyor. Polkadot fiyatında volatilite azalıyor. Ancak yine de hâlâ biraz yüksek. Bu da yaklaşan piyasa eğilimlerinin nispeten olumsuz bir göstergesi.

Üst Bollinger bandı değeri şu anda DOT için direnç noktasını temsil eden 21,7 dolarda iken, alt Bollinger bandı değeri ise DOT için en güçlü destek noktasını temsil eden 15 dolarda bulunuyor. Göreceli güç endeksi (RSI), endeks 46’da işlem görüyor. Ancak gösterge henüz herhangi bir önemli değişiklik göstermiyor.

Polkadot fiyat analizinde son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Dört saatlik Polkadot fiyat analizi, boğaların bugünün işlem seansının dört saatlik başlangıcında düzeltilen fiyat miktarını geri kazandıkları için boğaları destekliyor.

Fiyat, 18,07 dolara ulaştığı için yükseliş trendini sürdürmek için dünkü fiyat sınırının üzerine çıktı. Son işlem seanslarının sonunda düşüş momentumu yoğunlaştı. Ancak şimdi boğalar yeniden liderliği ele geçirdi. Öte yandan, dört saatlik fiyat grafiğinde belirtilen hareketli ortalama da fiyat seviyesinin hemen altında yani 18 dolarda bulunuyor.

Bollinger bantlarının sınırları geniş bir alana yayıldıkça, volatilite görünüşte artıyor. Bollinger bandının üst sınırı 19,3 dolarda iken alt sınırı da 14,4 dolarda bulunuyor. RSI skoru, son birkaç saattir devam eden yükseliş dalgası nedeniyle endeks 59’a yükseldi.

Sonuç olarak

Bir günlük ve dört saatlik Polkadot fiyat analizi, bugün için piyasanın yükseliş eğilimini teyit ediyor. Polkadot fiyatı, sürekli yükseliş trendi nedeniyle 18,07 dolara kadar yükseldi. Dört saatlik fiyat grafiği, son birkaç saat boyunca boğaların liderliğini koruduğu için yeşil mum çubukları gösteriyor.

Fiyat, 18,7 dolarda bulunan mevcut direnç noktasına yaklaştığından ve satın alma faaliyeti şu anda sürekli arttığı için kripto para biriminin değerinde bir artış beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin