Shiba topluluğu, transfer işleminde 600 milyon yakım gerçekleştirdi

Bir şirket son 4 gün içinde 110 milyondan fazla SHIB yaktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin katili Shiba, rakibine göz dağı vermeyi sürdürüyor. Ekip hızlı şekilde çalışırken yakım işlemleri her geçen gün artıyor. Bilanço arttıkça arz azalıyor. Son SHIB yakımı ise dikkat çekici. 

Twitter’daki @shibburn takipçisi, Çarşamba gününden bu yana, SHIB ordusu içindeki çeşitli topluluklar tarafından 112,5 milyona yakın Shiba Inu tokenın yok edildiğini bildirdi. Bununla birlikte, büyük bir SHIB brülörü Şubat ayında şimdiye kadar neredeyse 435 milyon meme coinin yakıldığını tweetledi. 

Shiba, 25 Şubat Cuma günü yüzde 17’lik bir artışla dikkat çekmişti. O günden bu yana ise ufak bir geri çekilme var. Son 24 saat içinde yüzde 1’in üzerinde bir geri çekilme mevcut.

SHIB yakımları yatırımcıları sevindiriyor

SHIB yakımları yatırımcıları sevindiriyor

@shibburn Twitter hesabı tarafından bildirildiği üzere, Çarşamba gününden bu yana 112.46 milyon SHIB imha edildi. Tokenlar, birkaç ölü adrese taşındı. Benzer teknoloji, diğer kripto para birimlerinde de “yakmak” için kullanılır.

Yakılan en büyük tek Shiba Inu miktarı sırasıyla; 44.444.444, 10.000.000, 25.500.000 ve 11.111.111 tokenları taşıyordu. Travis Johnson SHIB yakma oyunlarını temsil eden ve düzenli Shiba Inu yakmaları yapan @317_key Twitter hesabı. Şubat ayında şimdiye kadar piyasa değeri ile ikinci en büyük meme tokenı olan Shiba Inu’nun 10.770$’ını yok etmeyi başardıklarını duyurdu. Bu, 433.924.254’e tokena eşit.

Şirket, akıllı telefonlardan oyunlara yerleştirilen reklamlardan elde ettiği gelirin bir kısmı ile SHIB satın alıyor. Daha sonra hesap, Şubat ayında yakılan son Shiba miktarının toplam 457.137.064 token olduğunu söyleyen bir güncelleme yayınladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin