Dikkat: Ripple dolandırıcıları YouTube’da kol geziyor!
Dikkat: Ripple dolandırıcıları YouTube’da kol geziyor!

Dikkat: Ripple dolandırıcıları YouTube’da kol geziyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTube’da Ripple CEO’su Brad Garlighouse’u taklit eden bir kanal, 50 milyon XRP dağıtacağı vaadiyle izleyicileri dolandırıyor.

Kripto para dolandırıcılığı endüstri için yeni bir şey değil. Ancak bu son dolandırıcılık faaliyet, yatırımcıları 50 milyon XRP tokenin yönlendirmek için Ripple Brad Garlighouse’un CEO’sunu taklit ediyor.

Muhtemelen bir dolandırıcı ilk kez bu kadar ünlü bir kişiliği taklit etmeye çalıştı.

Dünyanın en popüler video platformu YouTube’un bir kripto dolandırıcılığı yatağı olduğu biliniyor. Video paylaşım sitesinde sık sık yeni dolandırıcıklar ortaya çıkıyor. Ripple topluluk üyeleri XRP yatırımcılarını bu dolandırıcılık konusunda uyarıyor.

https://twitter.com/AndySpqr/status/1242233214170804225

XRP topluluğu, YouTube’daki ilgili kanalı kapatmak ve dolandırıcılığı derhal ortadan kaldırmak için birçok istek gönderdi. İddia edilen YouTube kanalında Brad Garlinghouse ismini ve fotoğrafını kullanan kişi, 50 milyon XRP tokeninden oluşan bir hediye tartışıyor. İzleyiciler, bir gecede yok olan hava damlası dolandırıcılıklarına yatırım yapmaya başladı.

Ethereum ve Ripple gibi kripto devlerinin asla hediye programı yapmadıklarını belirtmek gerek. Daha önemlisi, yatırımcılarından asla para istemiyorlar. Bunlar köklü mirasa sahip büyük markalardır.

cryptopolitan

FED “sonsuz para” basabileceğini açıkladı: Bitcoin için anlamı ne?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin