Devere CEO’su, Bitcoin’in Mart ayında 50 bin dolara ulaşacağını düşünüyor

Devere CEO’su, Bitcoin’in Mart ayında 50 bin dolara ulaşacağını düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şubat ayını iyi bir seviyede noktalayan Bitcoin, Mart ayına da aynı şekilde hızlı bir giriş yaptı. Ancak şu an fiyat yine aşağı yönlü gevşedi. Tekrar 40K bölgesini kaybeden BTC, oynaklığını sürdürüyor. Buna rağmen uzman ve analistlerin beklentisi pozitif. Devere CEO’su da bunlardan biri. 

Devere Group CEO’su, Bitcoin fiyatının bu ayın sonuna kadar 50.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Rusya-Ukrayna savaşından kaynaklanan jeopolitik gerilimlerin ve kurumsal yatırımın, Bitcoin fiyatını artıran kilit faktörler olduğunu açıkladı. Ayrıca, “doların rezerv durumu nihayetinde tehlikede olabilir” açıklamasında bulundu.

Devere’nin CEO’su Bitcoin’in geleceğini değerlendirdi 

Şirketin CEO’su Nigel Green, Bitcoin fiyatının bu ayın sonuna kadar 50.000 dolara ulaşacağını düşünüyor. Devere, merkezi BAE’de bulunan bağımsız bir finansal danışmanlık ve varlık yönetimi firması.

Yönetici, Bitcoin fiyatının 24 saat içinde 6.000 dolardan fazla artmasının ardından Salı günü şunları söyledi:

“Şu anda olduğu gibi, bu fiyat ivmesinin düşmesi için hiçbir neden göremiyorum. Bitcoin’in bu ayın sonuna kadar 50.000 dolara ulaşmasını bekleyebiliriz.”

Ayrıca CEO, Bitcoin fiyatının geçen yılın tüm zamanların en yüksek seviyelerini tekrar ziyaret edeceği zamanı “söylemek için çok erken” olduğunu belirtti. 

Dolar ve rezerv yorumu 

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın “önemli finansal karışıklığa neden olduğunu” açıkladı. Küresel olarak bireyleri, işletmeleri ve devlet kurumlarını “geleneksel sistemlere alternatifler” aramaya itti. CEO, detaylandırarak şunları söyledi:

“Bankalar kapanırken, ATM’lerin parası tükenirken, kişisel tasarrufların savaş için ödenmesine yönelik tehditler ve başlıca uluslararası ödeme sistemi SWIFT, diğer faktörlerin yanı sıra, uygulanabilir, merkezi olmayan, sınırsız, kurcalamaya dayanıklı, el konulamayan para sistemi açığa çıktı. Bunun sonucunda kripto gibi alternatifler güvenilir ve uygulanabilir alan oldu. Bu yüzden doların rezerv durumu nihayetinde tehlikede olabilir.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin