DeFi token yükselişte: Takip edilmesi gereken önemli seviyeler
DeFi token yükselişte: Takip edilmesi gereken önemli seviyeler

DeFi token yükselişte: Takip edilmesi gereken önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital para birimi ekosistemi, bazı popüler kripto para birimleri hafta boyunca değer kaybederken, büyük bir düşüş eğilimi yaşıyor. Ancak, ünlü merkezi olmayan finans (DeFi) borç verme platformu Compound (COMP) bugün %9,8 artarak 76,34 dolara çıktı ve yükselişini sürdürüyor.

Bileşik Grafik

Compound DeFi dünyasında dikkat çekiyor

Curve Finance’in yaşadığı istismar olayı göz önüne alındığında, Compound’un büyümesi DeFi dünyasında ilgi çekiyor. Curve DAO (CRV), Vyper 0.2.15 güvenlik açığı nedeniyle %11,54’e kadar düşerek 0,6493 dolar seviyesine geriledi.

Compound’un şu anda Curve’ün zorluklarından faydalandığını söylemek doğru olabilir çünkü her iki protokol de benzer bir alanda faaliyet gösteriyor. Yatırımcıların COMP’ye olan ilgisindeki değişim, protokolün gerçekte ne anlama geldiğini daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor. DeFi token’ının büyümesi, özellikle güçlü bir ticaret hacmi ile destekleniyor.

Son 24 saatte COMP, %152 artışla 143.82 milyon dolarlık toplam işlem hacmine ulaştı.

Compound ekosistemine katkı sağlayan faktörlerden biri de diğer Web3.0 ekosistemlerinde olduğu gibi son birkaç hafta içinde piyasaya sürülen yeni ürün ve hizmetlerdir. Bu yeniliklerden biri olan CometWrapper, hem Mainnet USDC hem de Mainnet WETH için piyasaya sürüldü. CometWrapper, Bileşik V3 token’larını statik ve “yeniden temellendirilemez” hale getiren bir sarmalayıcıdır ve tüm geliştiriciler ve Bileşik V3 entegratörleri için tasarlanmıştır. Bu sarmalayıcı, protokolün daha iyi işlemesi ve COMP için gelecekte fiyat kırılmalarına yönelik güven veriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin