David Schwartz:
David Schwartz: "Ripple Ethereum'un NFT hakimiyetine meydan okuyacak"

David Schwartz: “Ripple Ethereum’un NFT hakimiyetine meydan okuyacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple CTO’su David Schwartz, Ripple’ın NFT pazarına açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ripple’ın NFT alanında Ethereum ile rekabet edecek haline geldiğini vurguladı. Bu yıl kripto piyasası oldukça iyi bir yıl oluyor. Gün geçtikçe yenilikler ve benimsenme artıyor.

Bu yıla damgasını kuran bir diğer alan ise NFT’ler oldu. Takas edilemeyen tokenlerin pazara girişiyle anında popülerlik kazandı ve topluluk tarafından kabul gördü. Dahası, dijital sanatın arkasındaki teknolojinin daha da gelişmesi bekleniyor. Çoğu proje NFT’ye yöneliyor bunalrın arasına Ripple da katıldı.

Ripple NFT alanında Ethereum ile rekabete hazır!

Ripple’ın CTO’su David Schwartz, Ethereum’un hakim odluğu sektörde Ripple’ın ilerlemeye gelişmeye ve rakip olmaya hazır olduğunu ifade etti. Raporlara göre, Ethereum NFT pazar alanının %97’sini temsil ediyor, ancak Ripple bundan çok da etkilenmiş görünmüyor.

Ripple,kısa bir süre önce NFT pazarına giriş yaptığını duyurmak için Mintable ile anlaşma sağladı. Yukarıda Ripple’ın sağladığı fon ile birlikte yaratıcılar NFT’lerini güvenli ve kolay bir şekilde satmalarına izin verilecek ve basılabilir uygulamanın XRP Ledger (XRPL) ile birleşmesine olanak tanıyacak. Şirket  tokenleştirmede, özellikle de değiştirilemez tokenlerde inovasyonu ilerletmek için 250 milyon dolarlık bir yaratıcı fonuda duyurdu.

Schwart New York’ta gerçekleşen NFT etkinşiğinde NFT alanıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ripple’ın NFT alanına girişinin biraz geç olduğunu itiraf etse de Ethereu’a kıyasla daha ölçeklenebilir, düşük maliyetli ve daha hızlı olduğunun altını çizdi.

Aynı zamanda David Schwartz, CBDC’ler için bastırdıklarını ve başarılması halinde dünyadaki her finans kurumunun fiat para birimini saniyeler içinde kapatabileceğini söylüyor. Bunun yanı sıra Ripple, varlıkların blockchainler arası dolaşımına izin verecek yan zincirler üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Manavgat mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin