VeChain POA 2.0 güncellemesi, yeni bir yükselişi tetikleyecek mi?
VeChain POA 2.0 güncellemesi, yeni bir yükselişi tetikleyecek mi?

VeChain POA 2.0 güncellemesi, yeni bir yükselişi tetikleyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain uzun zamandır beklenen güncellemesini duyurdu. Bu güncellemenin yeni bir ralliyi tetikleyip tetiklemeyeceği topluluk tarafından merak ediliyor. VeChain fiyatı en yüksek fiyatının hâlâ çok gerisinde yer alsa da yeni yayınlanan güncelleme fiyat artışında önemli bir faktör olabilir.

VeChain, uzun zamandır beklenen performansı gösteremese de projenin güncellemeye duyurmasıyla iyi bir hafta geçirdi. POA 2.0 Aşama 1’in duyurulan gelişi, dün testnet’te etkinleştirme başlatılması fiyata da yansıdı.

POA 2.0 güncellemesi sadece alt için değil genel olarak blockchainler için önemli bir adım oldu. VeChain Vakfı, bunu Bizans Hata Toleransı ve Nakamoto algoritmalarının bir kombinasyonu olarak tanıttı. Yapılan açıklamada güncelleme ile birlikte ağın daha hızlı, ölçeklenebilir ve daha güvenli hale geleceği vurgulandı.

Rastgelelik sürecini iyileştirmenin yanı sıra, yeni bir “komite özelliği” de sunuyor. Bu özellik altında, bloğu doğrulamak ve herhangi bir manipülasyon olmamasını sağlamak için 3 blok üreticisi daha seçilecektir.

Bu aynı zamanda, ağın herhangi bir kaza sonucu hard fork’tan geçmemesini sağlamak için verilerin anında sonlandırıldığının garantisi olacak. Tüm bunlara rağmen bu güncelleme son aşama değil.

Atılan bu adım VeChain’in çevreci yaklaşımları ve kripto dünyası için attığı en büyük adımlardan biri olacak. Daha yakın zamanda, aynı zamanda 10 milyon işlenmiş blok kilometre taşına da ulaşılmıştı. Bu, VeChain’in yalnızca yüksek talep görmekle kalmayıp aynı zamanda bu talepleri karşıladığını ortaya koyuyor.

VeChain nasıl tepki verdi?

Güncellemeyle birlikte VET fiyatı tepki verdi. Sadece güncelleme haberleri bile fiyata etki etti. Hafta boyunca, %15’inin son 48 saatte gelmesiyle %21,86 yükseldi. Bu, kriptoyu 6 aylık 0,145 dolar direncini kırmaya itti. Fiyat o zamandan beri bu direncin üzerinde kapanıyor. Sonuç olarak fiyat 0,158 dolara yükselebilir.

POA 2.0’ın ana ağa gelişinin 16 Kasım 2021’de yayınlanması bekleniyor. Yeni fikir birliği algoritması yatırımcılar tarafından destek görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Serik mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin