CME Bitcoin vadeli işlemleri artık BTC'den daha maliyetli, işte nedeni
CME Bitcoin vadeli işlemleri artık BTC'den daha maliyetli, işte nedeni

CME Bitcoin Opsiyonları son iki haftada rekor kırdı: 10 kat artış!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chicago Ticaret Borsası’na gösterilen ilki tırmanmaya devam ediyor. CME Bitcoin Opsiyonları’ndaki açık pozisyonlar mayıs ayının ilk yarısında 10 kat artış göstererek 142 milyon dolar seviyesine erişti.

CME Bitcoin Opsiyonları sadece iki haftada yüzde 1000 arttı

Piyasa analizi şirketi Skew tarafından sağlanan verilere göre nisan ayında yalnızca 12 milyon dolar olarak kaydedilen açık pozisyonlar bu ayın ilk iki haftasında 10 kat artarak 142 milyon dolara ulaştı.

CME, 5 Mayıs ve 6 Mayıs tarihlerinde opsiyon hacminde dik bir düşüş yaşadı. Halving’den önceki son işlem günü olan 8 Mayıs’ta ise 1 milyon dolara dek düştü. Ancak halving olayının yaşandığı 11 Mayıs tarihinde opsiyon hacmi önce 17 milyon dolara, sonrasında ise sürekli günlük 30-40 milyon dolarda seyretti.

Kurumsal yatırımcıların sektöre ilgisi tırmanıyor

BTC’ye kurumsal yatırım pazartesi günkü BTC yarılanması öncesinde ve sonrasında artmaya devam etti. Özellikle Grayscale ve Fidelity Digital gibi şirketlerin sektöre ilgisi artarken riskten korunma fonu yöneticisi Paul Tudor Jones geçtiğimiz günlerde özkaynaklarının neredeyse %2’sinin Bitcoin’de bulunduğunu açıkladı.

CME’nin Bitcoin vadeli işlemlerindeki açık pozisyonların değeri geçen hafta tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra bu hafta yine rekor kırmış oldu.

cointelegraph

Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin