Bir analiste göre Bitcoin için gidişat kötüleşecek: BTC hangi seviyeye düşecek?
Uzmanlar aniden fikir değiştirdi: Bitcoin almak için iyi bir zaman mı?

Coinbase, marjin ticaretinde BitMEX ve Binance ile rekabete girmeyi düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase’in Veri ve Uluslararası İşler Başkan Yardımcısı Emilie Choi, The Block’a verdiği demeçte marjlı alım satım işlemlerinin platforma eklenmesinin gündemlerinde olduğunu söyledi.

Son dönemlerde oldukça göz önünde olan kripto para işlemlerinde marj ticaretinin kripto para borsasının bir sonraki büyük adım olacağını söyleyen Choi, düzenleme eksikliğinden dolayı bazı çekinceleri olduğunu üzerinde de durdu.

Marjlı kripto para işlemleri kesinlikle bizim için bir sonraki büyük adım olacak, özellikle aktif tüccar tarafında… Bu proje hakkında hala çözmemiz gereken sorunlar var, çünkü şu anda ABD’de alanda çok fazla düzenleme açıklığı yok. Bu tartışılması gereken bir konu.

Kripto piyasalarında yeni büyük şey marjin ticareti olabilir mi?

Marj ticareti, sunduğu potansiyel kâr nedeniyle kripto yatırımcıları arasında oldukça popüler hale geldi. Bu sistem de risk ve gelir doğru orantılı olarak artırıyor. Ancak yatırımcıların çok riskli olarak kabul edilen marj ticaretinde karlı işlemler yapmaları belirli bir bilgi birikimine ve yatırım disiplinine sahip olması ile mümkün hale gelebilir. Marj ticareti, platformun kullanıcılarına işlemlerini mevcut bakiyelerinden daha fazla fonla yapabilmeleri için kredilendirmesi yoluyla çalışır.

Binance marjin ticareti için son rötuşları yapıyor

Ayrıca, Dünyanın en yüksek hacme sahip borsası Binance, marj ticaretini desteklemesi yanında bu ticaret ile ilgili özellikleri daha da artırarak marj ticareti alanında harekete geçebileceği söylentileri de çıkıyor. Bilindiği gibi Binance geçtiğimiz günlerde marj ticareti için platformun hazır olduğunu ima eden twitler atmıştı.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin