Dogecoin ağ yükseltmesi fiyatı nasıl etkileyecek? İşte olası beklentiler
Dogecoin ağ yükseltmesi fiyatı nasıl etkileyecek? İşte olası beklentiler

Dogecoin ağ yükseltmesi fiyatı nasıl etkileyecek? İşte olası beklentiler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı geçtiğimiz hafta kayda değer bir yükseliş yaşadı ve meme coin’e dair beklentileri canlandırdı. Bunun yanı sıra varlık kanalın zirvesinden reddedildi ve şu anda 0,058 dolara düşme riskiyle karşı karşıya.

Bitcoin spot ETF’sine yönelik beklentiler Dogecoin fiyatında da bir ralliyi tetikledi ancak varlıkta yazım sırasında yatay bir eğilim görülüyor. Ayrıca 0,07 dolar seviyesinin altındaki direnç seviyesine yakın seyrediyor.

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz hafta 35.000 dolarla zirveye ulaşırken Dogecoin fiyatı da bu yükselişi takip etti ve son iki haftada yüzde 13 değer kazandı.

Bununla birlikte, Salı günü belirgin düşüşler gözlemlendi ve çoğu kripto para birimi kritik direnç seviyelerine yaklaştı. Bitcoin fiyatı yüzde 0,9 düşüşle 34.297 dolara gerilerken Ethereum yüzde 1,2 düşerek 1.793 dolara kadar geriledi. Dogecoin’de piyasadaki genel eğilime uyum sağladı ve son 24 saatte yüzde 3,6 oranında düzeltme yaparak 0,0671 doları test etti.

Dogecoin fiyat analizi

Dogecoin fiyatı 0,72 dolarlık direnci test etti ve piyasadaki genel eğilim düşüş yönünde olmasaydı 0,1 dolara doğru bir hareket başlatabilirdi.

Bununla birlikte, aşağı yönlü bir kırılım gerçekleştiği için 200 günlük EMA güçlü destek olarak karşımıza çıkıyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr bölgede ve aşağı doğru eğilim gösteriyor. Teknik göstergeler göz önünde bulundurulduğunda, varlığın 0,1 dolara ulaşmak için daha fazla likiditeye ihtiyacı olduğu görülüyor.

Dogecoin price prediction chart

0,0649 dolarlık 100 günlük EMA (mavi), satış baskısını hafifletmeye ve daha güçlü bir satış olasılığını azaltmaya yardımcı olabilir. Dikkat edilmesi gereken diğer önemli destek seviyeleri arasında 50 günlük EMA (kırmızı) 0,0637 dolar ve çift dip desteği 0,058 dolar yer alıyor.

Popüler kripto analisti Rekt Capital’ın Dogecoin yorumu dikkat çekiyor. Analist, trend tersine dönmeden önce 0,058 dolara kadar düşüşlerin normal olduğunu savunuyor.

Ayrıca analist Ali Martinez, Dogecoin fiyatında bir yükseliş beklediğini belirtti:

“Dogecoin haftalık grafikte çok yıllı alçalan üçgenden çıktı. TD Sequential göstergesinden bir satın alma sinyali de vermesi DOGE için yükseliş görünümünü güçlendiriyor.”

Sonuç olarak Dogecoin’in fiyatı, kripto para piyasasının genel eğilimlerine duyarlı bir şekilde dalgalanmaya devam ediyor. Analistler ve teknik göstergeler, varlığın gelecekte yüksek volatiliteye sahip olabileceğini ve potansiyel bir yükseliş yaşayabileceğini işaret ediyor. Ancak, kripto paraların doğası gereği riskli varlıklar olduğunu unutmamak önemlidir.

Dogecoin’in büyük ağ yükseltmesi

Dogecoin ekibi tarafından paylaşılan bir gönderiye göre, 1 Kasım 03:00 UTC’de blockchain’de yükseltme gerçekleşecek ve yaklaşık 2 saat sürecek. Ekibin duyurusuna göre, bu süre zarfında Dogecoin’de işlem yaparken kesintilerle karşılaşabilirsiniz. Ekip bu yükseltmeyle birlikte çok daha istikrarlı ve ölçeklenebilir Dogecoin vaat ediyor. Bu ağ yükseltmesinin fiyatı nasıl etkileyeceği belirsizdir. Ancak ağ yükseltmesi sırasında yaşanan işlem kesintileri fiyat üzerinde baskı oluşturabilir.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin