featured

Gözde meme coin, yüzde 300’lük yükselişin ardından parlamaya devam ediyor: İşte, uzun vadede kâr ettirebilecek token’lar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan FLOKI, bu hafta gösterdiği performansı ile yatırımcılarını heyecanlandırdı. Yalnızca 2 gün içinde %173 oranında değer kazanmasının ardından, yükselişin nereye kadar devam edeceği merak edilen bir konu oldu. Mevcut teknik göstergelere göre fiyat toparlanmaya devam edebilir ancak, boğaların daha fazla alım yapması için daha iyi risk-ödül koşullarını beklemeleri gerekiyor.

İyi bir haftayı geride bırakan FLOKI, bu hafta küçük bir geri çekilme yapabilir. Çünkü yatırımcıları son yükselişin ardından kârlarını realize etmeye başlayabilir. Ancak bu geri çekilme, korkulacak kadar derin olmayabilir.

Floki Inu, Aralık ve Ocak aylarında bir düşüş eğilimine tanık olmuştu. Ancak kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in ateşlediği yükseliş hissiyatı ile gözde meme coin’in fiyatı da 20 Ocak’ta günlük grafiğini nihayet yeşile boyadı. Bu da boğaların geri dönmesi ile fiyatın yeni bir yükseliş rallisi başlattığının bir göstergesi oldu.

FLOKI’nin dip fiyatından itibaren %351 oranında değer kazanmasıyla yavaş olan trend son on günde adeta hız trenine dönüştü. Zirveye ulaşılmasının ardından bir miktar geri çekilme gerçekleşti. Fiyatın son 12 saat içinde %12 oranında bir düşüş yaşamasına rağmen geleceğe yönelik hissiyat olumlu gibi görünüyor.

FLOKI fiyat tahmini: Sıradaki hareket hangi yönde olacak?

Gözde meme coin’in fiyatındaki %12’lik düşüş nedeniyle Fibonacci geri çekilme seviyeleri endişe yarattı. Ancak FLOKI’nin arkasındaki yükseliş hissiyatı güçlü kaldığı için önümüzdeki günlerde yukarı yönlü hareket devam edebilir. Bunun sonucunda da fiyatın yeni zirvelere dokunduğunu görebiliriz.

meme coin FLOKI fiyat tahmini

12 saatlik grafikteki RSI göstergesi 91 işaretinde ve aşırı alım bölgesinde bulunuyor. Buna en yakın kaydedilen değer geçen yılın Ekim ayında 87,1 olmuştu. Şu anda bu göstergenin aşırı alım bölgesinde olması, bir geri çekilmenin kaçınılmaz olduğuna işaret etse de bunun hemen gelmesi gerekmez. Yine de FLOKI, şimdilik kısa vade için riskli bir seçenek olabilir.

Öte yandan Fibonacci geri çekilme seviyeleri, alıcıların uzun vadede FLOKI fiyatının yeniden iyi performans gösterebileceğini vurguluyor.

Satış baskısı artmaya başladı

Fiyatların hızlı bir şekilde değer kazanmasıyla aktif adres sayısı son birkaç günde arttı. Bununla birlikte, hareketsiz dolaşımda da büyük bir artış yaşandı.

Bu, daha önce boşta olan FLOKI token’larının taşındığı anlamına gelmektedir. Dolayısıyla yatırımcıların kârlarını realize etmek için satış yapmaya başladıkları söylenebilir. Buna paralel olarak ortalama token yaşı metriği de düşerek bu fikri güçlendirdi.

Boğalar için cesaret verici bir şekilde gerçekleşen sınır, en son 10 Ocak’ta görülen zirvelere yakındı. Bu, gözde meme coin’in birikiminin arttığını ve yatırımcılar tarafından daha uzun süre tutulduğunu göstermektedir.

Bu ölçüm, hareketsiz dolaşım artışına rağmen token hareketinin çok yüksek olmadığını vurguladı. Yani FLOKI toparlanmaya devam edebilir ancak boğalar daha fazla satın almak için daha iyi risk-ödül koşulları bekleyebilir.

Meme coin’ler kripto para piyasasında gün geçtikçe daha fazla ilgi görüyor. Hızlı bir şekilde yükselerek büyük oranlarda kâr elde ettiren meme coin’ler, özellikle erken dönem yatırımcılarının yüzlerini güldürüyor. 2024 yılında yeni çıkan ve yüksek potansiyelleri ile dikkat çeken projeler, zamanlamanın kritik bir öneme sahip olduğunu bilen yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bunlardan bir tanesi de meme coin piyasasında yenilen yüzü ile yeniden karşımıza çıkan Sponge V2 projesidir. Peki, Sponge V2 neden takip etmeye değer?

Sponge V2: Meme coin piyasasının yeniden doğan yıldızı

Kripto para dünyasının önde gelen analistlerine göre Sponge Token V2, dikkat çekici bir performans sergileyerek meme coin piyasasında adından sık söz ettirecek. Yeni versiyonuyla birlikte, Sponge’un sektördeki etkisi giderek artıyor. Sponge V2, geliştirilmiş versiyonuyla sektörde yeni bir başarı hikayesine imza atmaya hazırlanıyor.

Sponge, 2023’ün en çok dikkat çeken kripto para birimlerinden bir tanesiydi. Başlangıçta yalnızca bir milyon dolarlık piyasa değerine sahip olan proje, zamanla 100 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Bu, erken dönem yatırımcılarının önemli kazançlar elde ettiği anlamına geliyor. Çünkü Sponge, lansmanından hemen sonra hem merkezi hem de merkezi olmayan bir dizi önde gelen kripto borsasında listelendi.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

Bu durum, Sponge V2 projesine erken dönemde yatırım yapmayı seçenlerin hâlâ büyük oranlarda kâr elde etme şansına sahip olabileceğine işaret etmektedir. Stake-to-bridge aşamasının tamamlanmasının ardından, SPONGEV2’nin kripto borsalarında daha yüksek bir fiyatla listeleneceği tahmin ediliyor.

Ayrıca, Sponge V2 projesinin geleneksel yaklaşımlara karşı yenilikçi bir bakış açısına sahip olduğunu vurgulamak gerekir. En iyi meme coin’ler genellikle bir ön satış düzenlerken, Sponge V2, geleneksel bir ön satışa karşı çıkarak farklı bir strateji izliyor. Ekibin “bridge-to-stake” olarak adlandırdığı bu yaklaşım, Sponge Token V2 satın almanın tek yolunu V1 token’larını stake etmek ve köprüleme yapmak olarak belirliyor.

Sponge V2, Bitcoin ETF onayları ve 2024’ün başlarında beklenen bir sonraki halving etkinlikleri gibi önemli kripto olaylarıyla aynı döneme denk geliyor. Bu, Sponge V2’nin piyasaya mükemmel bir zamanlama ile girdiğini gösteriyor. Sonuç olarak, Sponge yatırımcıları, resmi web sitesini ziyaret ederek kripto paralarını stake sözleşmesine kilitleyebilir ve önümüzdeki 4 yıl boyunca ödüllerin yanı sıra eşit miktarda Sponge Token V2 alma fırsatını elde edebilirler.

SpongeV2’yi Ziyaret Edin

AMBCrypto


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin