featured

Meme coin coşkusu sürüyor! Boğa koşusunda yüzde 100’den fazla kâr eden meme paralar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meme coin haberleri: Kripto para piyasası bir boğa koşusu içinde yükselirken uzun süredir durgun seyreden meme paralar dramatik bir hareketlenme yaşıyor. Mart ayının ilk haftasında uzun süredir değer kaybeden ve dip seviyelerden geri dönmeyeceği düşünülen tokenler, yeniden toparlanarak değer kazanıyor. Geniş piyasa şartlarında yeniden yatırımcının ilgisini çeken meme paralar arasında PEPE, SHIB ve DOGE gibi varlıkların yanında Dogwifhat memesi de oldukça başarılı bir performans gösteriyor. Özellikle Shiba Inu son birkaç günde yüzde 100’ün üzerinde bir artış gösterdi ve yeni bir borsada listelenen Dogwifhat, düzenli bir büyümeyle yeni seviyelere çıkıyor.

PEPE fiyatı artan ilgiyle değer kazanıyor

Meme coinlere ilgi artarken durağan bir süreç geçiren PEPE yeniden ilgi odağı hâline geldi. Son 7 günde oldukça hızlı bir yükselişle yüzde 254 kâr getiren meme parası, son 24 saate yüzde 26,77 yükselerek 0.000004311 dolardan işlem görüyor. PEPE fiyatı beklenen seviyenin üzerine çıkarak haftalık ve günlük grafiklere bakıldığında istikrarlı bir büyüme gösterebileceğinin işaretlerini taşıyor.

Token bu seviyelerin üzerinde tutunursa daha yüksek bir hedefe doğru ilerleyebilir. Bu sırada varlık etrafındaki işlem trafiği arttı ve Pepe coine ait altı cüzdan, yaklaşık 2 trilyonluk PEPE satışı gerçekleştirdi.

Shiba Inu (SHIB) listede 11. sıraya yükseldi

Meme coin rallisiyle birlikte hızla yükselen SHIB, son bir günde yüzde 65 artış göstererek yatırımcı arasında heyecan yarattı. CoinMarketCap sıralamasına göre 11. sıraya yükselen varlık, haftalık bazda yüzde 126 artış göstererek meme paralar arasındaki trendi takip etti. Piyasa değeri 12.79 milyar olan SHIB, son günlerde yakma aktiviteleri ile piyasadaki arzı düşürmüştü. SHIB fiyatı 0,000021 doların üzerindeki seviyesini korudukça aşırı alım bölgesinde bir güçlenme görülebilir.

Bununla birlikte analistler varlığın fiyatında yüzde 800’lük bir ralli bekliyor. Bu yükseliş ile eş zamana denk gelen Robinhood şirketi ile ilgili alım haberleri, spekülasyonları bir miktar tetikledi. Yatırımcı duyarlılığının arttığına işaret eden dinamik değişim varlığın haftalık hacmini 166 trilyon doların üzerine çıkardı. Bu gelişmeler meme coinin alçalan kanalın üzerine çıkmasını ve yeni noktalara ulaşmasının önünü açtı. Güncel fiyatı 0.0000215 dolar olan varlığın kritik destek seviyesi 0,00002816 dolar ile 0,00003 dolar arasında değer alabileceğini gösteriyor.

Dogwifhat (WİF) yüzde 300’lük yükseliş gösterdi!

Yılın başından bu yana düzenli bir büyüme gösteren WİF tokeni, yüzde 1400’lük bir fiyat artışı gösterdi. Yakında ilk 50 token arasına gireceği düşünülen varlık, bir haftada yüzde 324 büyüdü ve işlem hacmi son 24 saate yüzde 50 artış gösterdi. İşlem hacmindeki artışla 1 milyar dolarlık bir fiyatın üzerinde değer gören WİF fiyatındaki yükselişin arkasında meme coin sektöründe devam eden boğa rallisi olduğu düşünülüyor. Ayrıca bu yükselişle dikkat çeken WİF tokeni, dün işlem saatlerinde yüzde 50 artan işlem hacmiyle  Robinhood borsasında da listelendi. Borsadaki bu hamle, varlığın benimsenmesini daha fazla arttırdı.

Token, kritik destek bölgesini aşarak iki hafta gibi kısa bir sürede sürekli yükseliş eğilimi göstererek 1 doların üzerine çıktı. Başlangıçtan bu yana parelel bir kanal içinde işlem göre WİF tokeni, satış baskısına karşı başarılı bir direnç gösterdi.  Boğalar gücü elinde tutabilirse yükselen bir konsildayson içinde 1,5 dolara ulaşacağı düşünülüyor. Ayrıca Göreceli Güç Endeksi (RSI), yüksek dipler oluşturarak varlığın büyüyemeye devam edeceğine işaret ediyor. Bu büyüme WİF için 2 dolarlık hedefi kolay bir trend hâline getirebilir.

PEPE meme coinin yeni rakibi: Frog Wif Hat token

Bu popüler meme paraların yanında yeni çıkan meme coinlerden biri olan Frog Wif Hat, PEPE rakibi varlıklardan biri olarak ele alınıyor. Eğlence ve espri amaçlı tasarlanan bu token, Fransız esintileri taşıyan yeşil bir kurbağa meme parası olarak dikkat çekiyor. Fransız le’beret şapkası takan ve elindeki uzun bir baget taşıyan Frog Wif Hat ERC-20 token, hayvan haklarına dikkat çeken ve bir varlık olarak lanse ediliyor. Ethereum ağı üzerinde işlem gören ve üçüncü etabın sonunda Solana ağında da işlem görmeye başlayacak olan varlık, adıl lansman dağıtımı ile her katılımcıya eşit şans verir.

meme coin
FWİF 1 haftalık fiyat grafiği

Ön satış olmadan listelenmeye geçmeye hazırlanan FWİF token, PEPE gibi hızla büyüyen ve güçlü bir topluluk kazanacak olan bir meme parası olarak ele alınıyor. FROG token Uniswap üzerinde işlem görüyor. Meme paraların yükselişi ile harekete geçen varlık, 0,00503 dolara ulaşıp 0,00405 dolara geriledi. ETH ve USDT gibi farklı alternatifler ile satın alınabilen token, son bir haftada yüzde 184 büyüdü.

Frog Wif Hat Satın Al

Sonuç

Son birkaç haftadır devam eden bir yükseliş kanalında hareket eden kripto para piyasası önemli kazanımlar elde etti. Lider dijital varlık Bitcoin ve altcoinler ile birlikte son günlerde meme coinler de yeni bir yükseliş dalgası ile büyüme potansiyelini sürdürüyor. Bu yükselişin ne zamana kadar süreceğini, değişken şartlara sahip olan kripto parasında netleştirmek zor olduğu için her yatırımcının kendi araştırmasını yapması önerilir.

coinpedia

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin